Skip to main content

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΟΧΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φέτος οι πρωταγωνιστές είστε εσείς !!

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε μια προσπάθεια αναγνώρισης της στήριξης των κατόχων διαρκείας,επιβραβεύει την αφοσίωσή σας σταθερά για όλη την επόμενη αγωνιστική χρονιά !

Δώρα - Προνόμια χορηγών

 

ΠΡΟΝΟΜΙΑ BENCH SEATS/VIP/COURT SEATS/BASELINE ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

  • PARKING (θα σταλούν ηλεκτρονικά)
  • Πρόσβαση στο VIP LOUNGE
  • Προσφορές χορηγών και συνεργατών
  • 20% έκπτωση σε αγορές από το OFFICIAL OLYMPIACOS BC STORE με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας

ΠΡΟΝΟΜΙΑ EXECUTIVE A & B

  • PARKING (θα σταλούν ηλεκτρονικά)
  • Πρόσβαση στο VIP LOUNGE
  • Προσφορές χορηγών και συνεργατών
  • 20% έκπτωση σε αγορές από το OFFICIAL OLYMPIACOS BC STORE με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις κατηγορίες VIP, Executive A, Court Seats, Court Seats Baseline και Bench Seats θα λάβουν ένα μοναδικό δώρο : το συλλεκτικό λεύκωμα του Γεώργιου Πρίντεζη το οποίο θα εκδώσει η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για να τον τιμήσει στην εκδήλωση απόσυρσης της φανέλας του!

Επίσης δέκα (10) τυχεροί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας VIP, Executive A, Court Seats , Baseline και Bench Seats θα κερδίσουν ένα πλήρες ταξιδιωτικό πακέτο του προγράμματος TOGETHER WE FLY, για να βρεθούν μαζί με την ομάδα μας σε έναν εκτός έδρας αγώνα της Turkish Airlines EuroLeague!

together

Το πακέτο περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια με πτήση charter, τη διαμονή, τις μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο και το γήπεδο, καθώς επίσης και τα εισιτήρια του αγώνα.

flexcar  Έκπτωση 10% στο πρώτο μίσθωμα (FlexDeposit) για το όχημα της επιλογής του κατόχου της κάρτας διαρκείας! Η έκπτωση πραγματοποιείται με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας 2024-2025.
PIRAEUSBANK

  Έκπτωση 15% στην εργασία του Service & στην εργασία του φανοποιείου

  Έκπτωση 10% στα ανταλλακτικά για όλες τις εργασίες

FMS 200X100 10% σε όλα τα προϊόντα των Nakas Book Houses στους κατόχους της κάρτας διαρκείας, με την επίδειξη της κάρτας τους.
GSA

Έκπτωση 20% σε όλα* τα προϊόντα της GSA full price για αγορές ONLINE και από το κατάστημα της Κηφισιάς (Κολοκοτρώνη 8), με την παροχή ενός προσωπικού κωδικού, ο οποίος θα αποσταλεί με email.

*Η έκπτωση δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις

OFFICIALSTORE

 Όσοι κάτοχοι κάνουν χρήση της κάρτας τους για αγορά του εισιτηρίου διαρκείας τους, επωφελούνται με:

  • 10% έκπτωση στην αγορά του εισιτήριου διαρκείας
  • 8 άτοκες δόσεις

Όσοι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών OLYMPIACOS BC Mastercard® / VISA κάνουν συναλλαγές το διάστημα 26/07/2024 - 31/08/2024 θα συμμετέχουν αυτόματα σε κλήρωση όπου 30 νικητές θα κερδίζουν την επιστροφή της αξίας του εισιτήριου διαρκείας αξίας έως 450€.

   
  • Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο γήπεδο, στην είσοδο των φιλάθλων, στις ροές εντός και εκτός του γηπέδου, στα parking, στην  ασφάλεια και τον έλεγχο της εισόδου των φιλάθλων, στις θύρες και σε μια σειρά από άλλα σημεία αναφορικά με την βελτίωση των υπηρεσιών προς τους φιλάθλους, τόσο πριν και μετά αλλά και κατά την διάρκεια του κάθε αγώνα. Θα πραγματοποιηθεί σχετική ενημέρωση σε μεταγενέστερο στάδιο.
  • Θα υπάρχει μια πολύ σημαντική ανανέωση του προγράμματος Entertainment & Fan Experience των φιλάθλων κατά την διάρκεια των αγώνων καθώς και κατά τη διάρκεια όλης της αγωνιστικής περιόδου ενώ θα δημιουργηθεί στο ΣΕΦ μια μόνιμη fan zone. https://www.olympiacosbc.gr/el/community-el/fanscorner/8772-fan-fun-entertainment.html
  • Θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο εισόδου των φιλάθλων ΑΜΕΑ με στόχο την ασφάλεια όλων των φιλάθλων και την βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
  • Αναφορικά με την διάθεση μεμονωμένων εισιτηρίων κατά την διάρκεια της αγωνιστικής σαιζόν 2024-25, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ακολουθήσει την σύγχρονή εμπορική πολιτική του dynamic pricing. Για το λόγο αυτό θα προτρέπαμε όλους τους κατόχους διαρκείας της περυσινής σαιζόν 2023-24, να ανανεώσουν άμεσα το εισιτήριο διαρκείας τους για την σαιζόν 2024-25.
  • Το πρόγραμμα Together We Fly  θα υλοποιηθεί και φέτος, ακόμα πιο πλούσιο, ακόμα πιο δυνατό για σχεδόν όλους τους εκτός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα οπότε καλούμε τις φίλους της ομάδας να επικοινωνήσουν με την ΚΑΕ και να δηλώσουν συμμετοχή για τα ταξίδια που τους ενδιαφέρουν. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας 2024-25 θα έχουν την απόλυτη προτεραιότητα για τις περιορισμένες θέσεις του προγράμματος. ας αγώνες του Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα οπότε καλούμε τις φίλους της ομάδας να επικοινωνήσουν με την ΚΑΕ και να δηλώσουν συμμετοχή για τα ταξίδια που τους ενδιαφέρουν. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας 2024-25 θα έχουν την απόλυτη προτεραιότητα για τις περιορισμένες θέσεις του προγράμματος. https://www.olympiacosbc.gr/el/together-we-fly-2024-25.html