Γίνε Fan και μπες στο Fun Entertainment!!

Κατά τη διάρκεια των αγώνων μας με οικοδεσπότη τον Θρυλέων εντός ή εκτός παρκέ τρέχουν διάφορες ενέργειες χορηγών, διαγωνισμοί αλλά και συνεχόμενη δράση στη μεγάλη οθόνη του Cube !!

Μείνετε συντονισμένοι για κάθε ενημέρωση μέσα από τα social media της ομάδας μας ή παραμείνετε στις θέσεις σας απολαύστε τον αγώνα και όλα μπορεί να συμβούν όπως … DANCE TEAMS , SURPRISE EVENTS & BIRTHDAYS,  CELEBRITY CAM , KIDS CONTESTS & MORE

Επικοινωνία για ενημέρωση στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  1.  Μαγνητοσκόπηση και φωτογραφία 

1.1.         Οι κάτοχοι Εισιτηρίων που εισέρχονται στο Γήπεδο αναγνωρίζουν ότι φωτογραφικές εικόνες και/ή οπτικοακουστικές εγγραφές ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά,  κατά την τηλεοπτική μετάδοση του παιχνιδιού και/ή στις οθόνες που βρίσκονται εντός του γηπέδου και/ή για σκοπούς προώθησης, εκπαίδευσης, ή μάρκετινγκ από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ή άλλους (συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών συνεργατών και των συνεργαζόμενων τηλεοπτικών σταθμών ή συνδρομητικών καναλιών), και ότι η χρήση ενός εισιτηρίου για είσοδο στο γήπεδο συνιστά  συγκατάθεση για την ανωτέρω χρήση.

1.2.         Οι κάτοχοι Εισιτηρίων συμφωνούν ότι οι αγώνες για τους οποίους έχουν αγοραστεί τα Εισιτήρια είναι δημόσια γεγονότα και ότι η παρουσία τους και οι ενέργειές τους εντός και στην περίμετρο του Γηπέδου, όπου πραγματοποιείται ένας αγώνας, είναι δημόσιου χαρακτήρα. Ως εκ τούτου δεν θα έχουν καμία προσδοκία απορρήτου σχετικά με την παρουσία τους ή τη συμπεριφορά τους στους αγώνες.

 


Στα τέλη της δεκαετίας του ’30, δημιουργήθηκε η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Έκτοτε μεγάλες μορφές του ελληνικού μπάσκετ φόρεσαν την «ερυθρόλευκη» φανέλα, προπονητές έγραψαν ιστορία, ήρθαν νίκες, με τον Ολυμπιακό να πρωταγωνιστεί εντός και εκτός συνόρων.

Ακολουθήστε μας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

Διεύθυνση: Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας
Λ. Εθνάρχου Μακαρίου 1
Νέο Φάληρο - Πειραιάς, Τ.Κ. 185 47
Τηλέφωνο: 210 4527600
Fax: 210 4527601
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημερωτικό Δελτίο

Γραφτείτε στο newsletter της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι με τα νέα της ομάδας μας.

Εγγραφή

© Copyright 2021 Olympiacos B.C.
|