Πρόγραμμα Εθελοντισμού

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αποτελεί καινοτομία και προσπάθεια της ΚΑΕ να φέρει τους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους του Ολυμπιακού ακόμα πιο κοντά στην ομάδα της καρδιάς τους!

Δίνεται η δυνατότητα σε κάθε φίλαθλο της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού να ζήσει στο ρυθμό των αγώνων και των εκδηλώσεων της ομάδας, να προσφέρει εμπράκτως στην ομάδα που αγαπά, να γνωρίσει από κοντά τα ινδάλματα του και να αποτελέσει ενεργό μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού.

Οι εθελοντές του Ολυμπιακού θα έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν τη γνώση τους, τις ικανότητες τους, την διάθεση τους και όλες τους τις δυνατότητες στην ομάδα που αγαπούν και υποστηρίζουν. Θα μπορούν να προσφέρουν σε τομείς όπως οι υπηρεσίες θεατών, η εξυπηρέτηση των χορηγών,τα media, ο τομέας των εισιτηρίων και της ψυχαγωγίας των θεατών,στο πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης και σε πολλούς άλλους τομείς των δραστηριοτήτων της ΚΑΕ και της ομάδας.

Οι ώρες προσφοράς δεν θα ξεπερνούν τις 3-4 ανά αγώνα καθώς και τις 8-10 ανά εβδομάδα και θα καλύπτουν τόσο πάγιες όσο και έκτακτες ανάγκες της ΚΑΕ.

To Πρόγραμμα Εθελοντισμού έχει σχεδιαστεί από την Δ/νση Marketing της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχοντας ως βασικό στόχο να ικανοποιήσει τους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού,που επιθυμούν να προσφέρουν στις δραστηριότητες της ομάδας, να υποστηρίξουν όλες τις προσπάθειες που γίνονται και να αποτελέσουν ενεργό μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η προσπάθεια της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να υλοποιήσει αυτό το πρόγραμμα Εθελοντισμού το οποίο εκτός των παραπάνω παραμέτρων έχει και ως βασικό στόχο την κάλυψη κάποιων σημαντικών αναγκών της λειτουργίας της ΚΑΕ τόσο κατά τη διάρκεια των αγώνων όσο και σε καθημερινή λειτουργία.

Εκτός αυτού, εξίσου σημαντικές είναι και οι πρωτοβουλίες που θα αναλαμβάνουν οι εθελοντές του Ολυμπιακού τόσο για την υποστήριξη της ομάδας όσο και για την προβολή του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης του Ολυμπιακού το οποίο επεκτείνεται σε πολλούς τομείς και άξονες.

Περιγραφή θέσεων εθελοντών…

Εξυπηρέτηση Χορηγών
Ο συγκεκριμένος τομέας περιλαμβάνει δυο πεδία δράσης στους ενδιαφερόμενους: (α) την συμμετοχή εθελοντών σε διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς οι εταιρίες - χορηγοί της ΚΑΕ Ολυμπιακός που στόχο έχουν την προβολή της συνεργασίας μας, και (β) την γενικότερη εικόνα της παρουσίας των εταιριών εντός του γηπέδου (branding) σε κάθε αγώνα.

Event εκτός γηπέδου μέσω του Π.Κ.Ε.
Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς, η ΚΑΕ Ολυμπιακός οργανώνει διάφορες εκδηλώσεις εκτός γηπέδου, όπως ημερίδες, επισκέψεις κτλ όπου οι εθελοντές μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Ασφάλεια / Περιφρούρηση
Σε κάθε αγώνα στο γήπεδο υπάρχουν ορισμένοι χώροι που είτε πρέπει να προστατευτούν, είτε δεν επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα μη διαπιστευμένα. Οι εθελοντές που θα απασχοληθούν σε αυτό τον τομέα θα έχουν τον ρόλο της φύλαξης συγκεκριμένων χώρων και ελέγχου πρόσβασης.

Τομέας Εισιτηρίων/
Πριν από κάθε αγώνα εντός έδρας απαιτείται ένας καταμερισμός προσκλήσεων, διαπιστεύσεων και εισιτηρίων για την κάλυψη των συμβατικών και μη υποχρεώσεων της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Όσοι εθελοντές απασχοληθούν σε αυτό τον τομέα θα έχουν ενεργό ρόλο στην προετοιμασία και άρτια διανομή των παραπάνω από το γήπεδο.

Υπηρεσίες Φωτογράφησης
Σε δυο διαφορετικούς χώρους θα δραστηριοποιηθούν οι εθελοντές σε αυτό τον τομέα: (α) στην φωτογράφηση των διάφορων events που γίνονται στο γήπεδο κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων, όπως επίσης πριν και μετά τους αγώνες, και (β) φέτος για πρώτη φορά η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα προσφέρει την δυνατότητα φωτογράφησης του κοινού με δυνατότητα επιλογής της φωτογραφίας τους από το site της ομάδας μας, όπου ανεβαίνουν στο https://www.flickr.com/olympiacosbc

Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης
Ένα πολύ οργανωμένο και δομημένο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης θα ξεκινήσει φέτος για πρώτη φορά η ΚΑΕ Ολυμπιακός . Σε όλες τις ενέργειες και εκδηλώσεις (εντός και εκτός γηπέδου) που θα γίνονται κατά την διάρκεια της χρονιάς, οι εθελοντές θα έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Media / Γραφείο Τύπου
Σε κάθε αγώνα το Γραφείο Τύπου της ΚΑΕ Ολυμπιακός καλείται να εξυπηρετήσει και να προσφέρει τις αρτιότερες υπηρεσίες που μπορεί σε όλους τους δημοσιογράφους που θα βρεθούν στο γήπεδο. Οι εθελοντές θα εξυπηρετούν τις ανάγκες αυτών των δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και θα φροντίζουν για την εύκολη πρόσβαση τους σε συγκεκριμένους χώρους (αίθουσα συνεντεύξεων τύπου, δημοσιογραφικά θεωρεία, αίθουσα τύπου)

Υπηρεσίες Θεατών
Στην επιτυχημένη διεξαγωγή ενός αγώνα εντός έδρας, η εξυπηρέτηση των θεατών παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Η ταξιθέτηση του κοινού, η βοήθεια σε άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά και η παροχή πληροφοριών για τους χώρους του γηπέδου είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της θέσης.

Τομέας Ψυχαγωγίας Θεατών
Σε κάθε εντός έδρας αγώνα λαμβάνουν χώρα διάφοροι διαγωνισμοί και εκδηλώσεις είτε χορηγών, είτε της ΚΑΕ Ολυμπιακός με στόχο τη ψυχαγωγία του κοινού. Σε συνεργασία με τον υπεύθυνο ψυχαγωγίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι εθελοντές που θα δραστηριοποιηθούν σε αυτόν το τομέα θα κληθούν να υποστηρίξουν όλες αυτές τις ενέργειες και να βρεθούν στο επίκεντρο της γιορτινής ατμόσφαιρας που θα δημιουργείται.

Τα προνόμια…

Οι εθελοντές θα αποτελούν μια σταθερή ομάδα υποστήριξης των δραστηριοτήτων της ομάδας και θα απολαμβάνουν μεταξύ άλλων και μια σειρά από προνόμια.

Μπλούζα Εθελοντή.
Ειδική Διαπίστευση Εθελοντή.
Έκπτωση 20% σε αγορές των Επίσημων Προϊόντων του Ολυμπιακού από τη boutique.
Αναψυκτικό ή νερό και σάντουιτς σε κάθε αγώνα/διοργάνωση/απασχόλησης.
Δικαίωμα αγοράς 2 εισιτηρίων για τους αγώνες του Ολυμπιακού εντός έδρας.                                                                                                                                     

Παρακολούθηση όλων των αγώνων Euroleague και ελληνικού πρωταθλήματος.

Το μεγαλύτερο προνόμιο φυσικά αποτελεί το ίδιο το γεγονός της προσφοράς στην ομάδα της καρδιάς μας, στην ομάδα που αγαπάμε και υποστηρίζουμε!!

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να δηλώσετε συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και όπως αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα.


  Στα τέλη της δεκαετίας του ’30, δημιουργήθηκε η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Έκτοτε μεγάλες μορφές του ελληνικού μπάσκετ φόρεσαν την «ερυθρόλευκη» φανέλα, προπονητές έγραψαν ιστορία, ήρθαν νίκες, με τον Ολυμπιακό να πρωταγωνιστεί εντός και εκτός συνόρων.

  Ακολουθήστε μας

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

  Διεύθυνση: Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας
  Λ. Εθνάρχου Μακαρίου 1
  Νέο Φάληρο - Πειραιάς, Τ.Κ. 185 47
  Τηλέφωνο: 210 4527600
  Fax: 210 4527601
  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Ενημερωτικό Δελτίο

  Γραφτείτε στο newsletter της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι με τα νέα της ομάδας μας.

  Εγγραφή

  © Copyright 2021 Olympiacos B.C.
  |