Φιλοξενία παιδιών

Στα πλαίσια του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης που έχουμε δημιουργήσει, φιλοξενούμε πολλά μικρά παιδιά στις εξέδρες του ΣΕΦ στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας.

Τα σχολεία και τα αθλητικά σωματεία που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα μας θα πρέπει να ακολουθήσουν την ακόλουθη διαδικασία ...

Εκδηλώνετε το αίτημά σας τουλάχιστον 15-20 ημέρες νωρίτερα από την ημερομηνία του αγώνα που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στην Πέννη Γιοβάνοβιτς στο 210 45 27 474 αναφέροντας όνομα υπευθύνου , κινητό τηλέφωνο και τον συνολικό αριθμό των παιδιών και των συνοδών που υπολογίζετε ότι θα συμμετέχουν.

Εφόσον έχουμε συμφωνήσει στη συνέχεια και το αργότερο πέντε ημέρες πριν από τον αγώνα πρέπει να λάβουμε στο ίδιο email μια λίστα σε ένα excel με 3 στήλες

ΟΝΟΜΑ - ΕΠΩΝΥΜΟ - ΑΜΚΑ

Για κάθε 10 παιδιά δικαιούται ένας συνοδός δωρεάν, όλοι οι επιπλέον συνοδοί θα πρέπει να προμηθευτούν εισιτήριο των 5 ή 10 ευρώ.

Εφόσον έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία σας ενημερώνουμε για τις λεπτομέρειες της παραλαβής των εισιτηρίων.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας γιατί υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των προσκλήσεων.

Δεν θα μπορούν να γίνονται δεκτές λίστες που λαμβάνουμε με mail ή με φαξ χωρίς έγκαιρη τηλεφωνική επικοινωνία με το τμήμα Διεύθυνσης Εισιτηρίων για να επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητα και τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων καθώς και την είσοδο στο γήπεδο.

Επαναλαμβάνουμε, ότι τα εισιτήρια για τα παιδιά (μαθητές ή αθλητές) και για τους συνοδούς τους εφόσον έρθουν οργανωμένα είναι δωρεάν ενώ για τους γονείς που επιθυμούν να παρευρεθούν κοστίζουν 5 ευρώ το καθένα.

Στην περίπτωση που ανά περιόδους πραγματοποιείται κάποιο φιλανθρωπικό project μέσα από τη σειρά δραστηριοτήτων και ενεργειών στα πλαίσια του προγράμματος LET’S DO IT της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ONE TEAM της EUROLEAGUE , υπάρχει προαιρετικά μια συνδρομή 1 ευρώ ανά μαθητή-αθλητή.

Για όλα τα παραπάνω θα ενημερωθείτε αναλυτικά κατόπιν επικοινωνίας στο τηλέφωνο 210 45 27 600 - 210 45 27 474.

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Φαξ : 210 45 27 601


Στα τέλη της δεκαετίας του ’30, δημιουργήθηκε η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Έκτοτε μεγάλες μορφές του ελληνικού μπάσκετ φόρεσαν την «ερυθρόλευκη» φανέλα, προπονητές έγραψαν ιστορία, ήρθαν νίκες, με τον Ολυμπιακό να πρωταγωνιστεί εντός και εκτός συνόρων.

Ακολουθήστε μας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

Διεύθυνση: Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας
Λ. Εθνάρχου Μακαρίου 1
Νέο Φάληρο - Πειραιάς, Τ.Κ. 185 47
Τηλέφωνο: 210 4527600
Fax: 210 4527601
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημερωτικό Δελτίο

Γραφτείτε στο newsletter της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι με τα νέα της ομάδας μας.

Εγγραφή

© Copyright 2021 Olympiacos B.C.
|