Οι εγκαταστάσεις

Η Ακαδημία του Θρύλου λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ χρησιμοποιώντας για τις προπονήσεις της και τα τρία βοηθητικά γήπεδα που βρίσκονται στο φαληρικό στάδιο.

Τα τρία κλειστά που χρησιμοποιούν καθημερινά οι μελλοντικοί σταρ του Θρύλου είναι πλήρως εξοπλισμένα ώστε να παρέχουν άνεση και κυρίως τις σωστές προϋποθέσεις για να αγαπήσουν οι μικροί αθλητές και οι μικρές αθλήτριες του Ολυμπιακού, το μπάσκετ.

Από τον Οκτώβριο του 2015 ο Ολυμπιακός δημιούργησε ένα ακόμα γήπεδο για χάρη των μελών των Ακαδημιών του. Η αίθουσα «3» του ΣΕΦ διαμορφώθηκε σ’ ένα σύγχρονο γήπεδο μπάσκετ με τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Για τις ανάγκες των Ακαδημιών του Θρύλου χρησιμοποιείται το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο του γηπέδου, αλλά και οι εγκαταστάσεις της ανδρικής ομάδας όποτε και αν αυτό είναι επιτρεπτό.

Μετάβαση...

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας είναι η θέση που έχει και οι άπειρες οδικές προσβάσεις προς αυτό.

Με αυτοκίνητο: ερχόμενος κάποιος από την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών, χωρίς να λοξοδρομήσει καθόλου, φτάνει μέσα στους χώρους στάθμευσης του Σταδίου. Ερχόμενος από το λιμάνι του Πειραιά περνάει έξω από το Στάδιο. Ερχόμενος από το αεροδρόμιο και ακολουθώντας την Αττική Οδό και την Εθνική οδό φτάνει ταχύτατα στο Στάδιο.

Με αστικές συγκοινωνίες: Οι λεωφορειακές γραμμές 101, 130, 217, 218, A1, B1 με αφετηρία τον Πειραιά κάνουν στάση έξω από την είσοδο του Σταδίου, ενώ οι λεωφορειακές γραμμές B1, A1, E1, 130, 218, 232, 040, 217, 229 με τέρμα το λιμάνι του Πειραιά σταματούν στην απέναντι πλευρά του δρόμου και οι επισκέπτες περνώντας από την ειδική διάβαση κάτω από την παραλιακή οδό βρίσκονται στην είσοδο του Σταδίου. Στο ίδιο σημείο σταματάει και η γραμμή express Ε96 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

Ο τερματικός σταθμός του τραμ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Στάδιο, όπως και ο σταθμός Νέο Φάληρο του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου.


  Στα τέλη της δεκαετίας του ’30, δημιουργήθηκε η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Έκτοτε μεγάλες μορφές του ελληνικού μπάσκετ φόρεσαν την «ερυθρόλευκη» φανέλα, προπονητές έγραψαν ιστορία, ήρθαν νίκες, με τον Ολυμπιακό να πρωταγωνιστεί εντός και εκτός συνόρων.

  Ακολουθήστε μας

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

  Διεύθυνση: Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας
  Λ. Εθνάρχου Μακαρίου 1
  Νέο Φάληρο - Πειραιάς, Τ.Κ. 185 47
  Τηλέφωνο: 210 4527600
  Fax: 210 4527601
  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Ενημερωτικό Δελτίο

  Γραφτείτε στο newsletter της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι με τα νέα της ομάδας μας.

  Εγγραφή

  © Copyright 2021 Olympiacos B.C.
  |