Skip to main content

Α.Πίτερς: «Θα γίνει σκληρό παιχνίδι» (video)

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει αύριο (02/11) στην Κωνσταντινούπολη να βάλει τέλος στο νικηφόρο σερί της Φενέρμπαχτσε (μετρά 3 συνεχόμενες νίκες).

«Δεν θα έλεγα ότι έχουμε κόντρα», σχολίασε ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Άλεκ Πίτερς, κατόπιν σχετικής ερώτησης. «Η Φενέρ μας έπαιξε σκληρά πέρυσι και δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο τώρα. Θα είναι σκληρό παιχνίδι, σε σπουδαία ατμόσφαιρα και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα από τον προηγούμενο αγώνα μας».

Για το αν μπορεί να δώσει μια εξήγηση για την μικρή παραγωγικότητα του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια, απάντησε: «Υπάρχουν πολλοί λόγοι που έγινε αυτό. Δεν έχουμε δικαιολογία όμως. Δεν έχουμε βρει ακόμα ρυθμό, είχαμε κάποιες καλές στιγμές και σπουδαία παιχνίδια, αλλά και κακές στιγμές. Αυτό είναι μέρος μιας καινούριας σεζόν. Έχουν επιστρέψει κάποια παιδιά και νομίζω ότι σιγά-σιγά θα αρχίσουμε να βρίσκουμε ρυθμό. Θα μπορέσουμε έτσι να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Έχουμε δείξει κάποια στοιχεία και αν αρχίσουμε να το κάνουμε με συνέπεια όλα αυτά τα ερωτήματα θα εξαφανιστούν».