Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Θα είμαστε αξιόμαχοι» (vid)

Mε απουσίες, αλλά και με πίστη στις δυνατότητές του, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί αύριο (13/10, 21.15) την Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

«Θεωρούμε πως δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι», τόνισε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας. «Όλοι με όλους είναι δύσκολα παιχνίδια και σε όλες τις αναμετρήσεις απαιτείται υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης στην προετοιμασία τους και φυσικά υψηλό επίπεδο προσπάθειας κατά τη διάρκεια του αγώνα. Είναι το πρώτο ματς μετά από τέσσερα επίσημα μακριά από το γήπεδό μας. Δώσαμε δύο στην Ρόδο, ένα στο ΟΑΚΑ και ένα στην Ρόδο. Είναι, λοιπόν, το πρώτο και είναι χαρά μας που θα παίξουμε μπροστά στους φίλους της ομάδας μας. Το παιχνίδι είναι πολύ απαιτητικό. Εμείς έχουμε κενά στην προετοιμασία μας, αλλά και στο ρόστερ μας για αύριο. Όμως, όπως πάντα θα κάνουμε την προσπάθειά μας με σοβαρότητα για να πάρουμε το ματς».

Ερωτηθείς αν τον αγχώνουν οι πολλές απουσίες, απάντησε: «Άγχος έχεις για πράγματα που μπορεί να περνάνε από το χέρι σου. Για πράγματα που δεν περνάνε από το χέρι μας δεν μπορούμε να αγχωθούμε. Ο Φαλ προπονήθηκε χθες, προπονήθηκε σήμερα και πιστεύουμε πως θα παίξει. Φυσικά δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όμως, πιστεύουμε πως όσο παίξει θα έχει επίδραση στο παιχνίδι. Σίγουρα θα κάνει ντεμπούτο ο Μπραζντέικις και σίγουρα δεν θα είναι στην 12άδα οι Νάιτζελ Γουϊλιαμς - Γκος, Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ. Έχουμε ελειπές ρόστερ, όμως, ταυτόχρονα έχουμε μια ομάδα που θεωρούμε πως θα είναι πολύ αξιόμαχη στο αυριανό ματς».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ