Skip to main content

«Είμαστε περήφανοι για αυτό που δημιουργήσαμε» (vid)

Οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσαν περήφανοι για την ομάδα και τόνισαν πως θα συνεχίσουν να προσπαθούν να κατακτήσουν την κορυφή.

«Συγχαρητήρια στη Ρεάλ. Έτσι είναι το μπάσκετ, έτσι είναι ο αθλητισμός», δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. «Νομίζω πως όλη τη χρονιά ο Ολυμπιακός έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη. Από κει και πέρα, θεωρώ πως ήμασταν άτυχοι στο τέλος. Παρόλα αυτά είμαστε περήφανοι για τον Ολυμπιακό, για αυτό που φτιάξαμε, για αυτό που δημιουργήσαμε, για την υγεία που εκπέμπει αυτή η ομάδα. Το είπαμε στα αποδυτήρια και στους παίκτες. Είμαστε πολύ περήφανοι για όλο αυτό. Ο Ολυμπιακός έχει έναν προϋπολογισμό 8ο, 9ο, 10ο σε όλη την Ευρώπη και έφτασε να διεκδικεί το Ευρωπαϊκό. Για ένα δευτερόλεπτο, για ένα σουτ το έχασε, όπως έγινε και πέρσι. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε για τους επόμενους στόχους φέτος».

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, είπε: «Συγχαρητήρια στη Ρεάλ. Εμείς είχαμε την καλύτερη κανονική σεζόν, με πρωτιά. Έτσι είναι , όμως, ο αθλητισμός. Έχουμε εδραιωθεί στην κορυφή της Ευρώπης, με παρουσία στα φάιναλ φορ και παιχνίδια που χάνονται στα δευτερόλεπτα και στους πόντους. Πέρσι ήταν ο ημιτελικός, φέτος ο τελικός. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους 8.000 Ολυμπιακούς που ήρθαν στην άλλη άκρη της Ευρώπης για να στηρίξουν αυτή την ομάδα. Η ομάδα εκπέμπει υγεία. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να κατακτήσουμε την κορυφή».

Ερωτηθείς αν ο Ολυμπιακός θα κρατήσει τον κορμό των παικτών και την επόμενη σεζόν, απάντησε: «Αυτή την ερώτηση θα την απαντήσουμε αφού κατακτήσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα, όχι σήμερα».

Τέλος, για το αν τα καλά λόγια των αντιπάλων την ώρα των πανηγυρισμών τους, αποτελούν δικαίωση για εκείνους, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, τόνισε: «Ναι είναι... Και εμείς τους δώσαμε συγχαρητήρια και στο Πρόεδρο της Ρεάλ και σε όλους. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Στις λεπτομέρειες κρίθηκε. Ήμασταν μπροστά στα 35 από τα σαράντα λεπτά. Μεγαλύτερη δικαίωση θεωρώ το ότι 8.000 κόσμου ήρθε εδώ».