Skip to main content

Τα εισιτήρια με Βιλερμπάν

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι για τον Αγώνα Euroleague με την LDLC ASVEL VILLEURBANNE (29/03/2023, με ώρα έναρξης 21:00) η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται ως εξής:

  • Μέσω του INTERNET από το olympiacosbc.gr ΚΑΙ από το www.ticketmaster.gr .
  • Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 211 199 6007.
  • Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ. την Τρίτη 28/03/2023 από τις 10:00 – 18:00, και την Τετάρτη 29/03/2023 από τις 10:00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα (21:00).

 Οι τιμές των εισιτηρίων και για τον αγώνα με την LDLC ASVEL VILLEURBANNE είναι: 15€, 20€, 25€, 40€, 70€, και 200€.

Για τα εισιτήρια των ακριβότερων κατηγοριών και VIP, μπορείτε να απευθυνθείτε και στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και στο τηλέφωνο 210 4527600.

 

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι, για την προστασία τους, να προμηθεύονται εισιτήρια μόνο μέσω των επίσημων καναλιών πώλησης της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

  • Συνιστάται η χρήση μάσκας.
  • Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν δύο (2) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
  • Προτρέπουμε τους φιλάθλους να έχουν προσέλθει στο γήπεδο όσο το δυνατό νωρίτερα, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.
  • Επίσης, προτρέπουμε να χρησιμοποιούνται ανέπαφες κάρτες για τις χρηματικές συναλλαγές.

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο π/ου ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Είσοδος παιδιών-Προσοχή!

Σας υπενθυμίζουμε ότι μόνο τα παιδιά μέχρι 5 ετών έχουν δικαίωμα εισόδου χωρίς εισιτήριο (χωρίς εξασφαλισμένη θέση) στους αγώνες του Ολυμπιακού. Για την είσοδο των παιδιών άνω των 5 ετών, απαιτείται η έκδοση εισιτηρίου ή η κατοχή εισιτηρίου διαρκείας στο όνομα του παιδιού. Επίσης, είναι απαραίτητο ο συνοδός του παιδιού να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει την ημερομηνία γέννησης του/των παιδιού/ων που συνοδεύει. Σε περίπτωση που δεν θα ακολουθούνται οι παραπάνω οδηγίες, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.