Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Είχαμε έλλειψη κινήτρου, διάθεσης, έντασης» (vid)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Προμηθέα, όμως, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

«Συγχαρητήρια στον Προμηθέα που όλο και βελτιώνεται. Δείχνει καλό πρόσωπο και στις Ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, αλλά και στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς για ακόμη φορά είχαμε πρόβλημα στο Ελληνικό πρωτάθλημα.. Σε μεγάλο βαθμό θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι χωρίς να κοπιάσουμε. Κάτι που έχουμε πει πολλές φορές πως δεν γίνεται. Κερδίσαμε, όμως, πρέπει να προβληματιστούμε γιατί έχουμε ακόμη τέσσερα παιχνίδια για να τελειώσει η κανονική σεζόν, δύο εντός και εκτός και πρέπει να τελειώσουμε όπως πρέπει για να πάμε στα πλέι οφ. Φυσικά πάντα παίζει ρόλο το τι έχει προηγηθεί. Παίξαμε τέσσερα δύσκολα ματς μέσα σε επτά μέρες και σήμερα νιώθαμε πως ίσως κάποιοι έπρεπε να κάνουν ρεπό. Όμως, δεν υπάρχει ρεπό στις υποχρεώσεις σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει πάντα να είσαι έτοιμος. Θα δουλέψουμε στα επόμενα παιχνίδια να έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο, μεγαλύτερη θέληση, μεγαλύτερη ένταση, μεγαλύτερη ταχύτητα κάτι που σήμερα μας έλειψε. Καλή πορεία στον Προμηθέα».

Από την πλευρά του, ο κόουυς του Προμηθέα, Γιάννης Χριστόπουλος, τόνισε: «Δεν ξέρω αν αυτή η φράση υπάρχει στην ελληνική γλώσσα... Σήμερα είμαστε χαμένοι νικητές. Ξέραμε από την αρχή ότι ερχόμενοι εδώ μόνο να κερδίσουμε μπορούμε. Να κερδίσουμε πράγματα στο μπάσκετ, να κερδίσουμε νοοτροπία, να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την παρουσία του και εντός και εκτός συνόρων. Εμείς προχωράμε. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό και να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε».