Skip to main content

Χρ.Παππάς: «Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς» (vid)

 Λόγω της αποβολής του Γιώργου Μπαρτζώκα, το «παρών» από πλευράς Ολυμπιακού έδωσε ο άμεσος συνεργάτης του, Χρήστος Παππάς.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη, όχι για το σημερινό παιχνίδι, αλλά για την γενικότερη εικόνα της στο πρωτάθλημα. Είναι μία ομάδα που παλεύει για σαράντα λεπτά και σε κάθε παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες, τους προπονητές και σε όλους. Από κει και πέρα, όταν εμείς έχουμε 21 λάθη και ο αντίπαλος 16 επιθετικά ριμπάουντ, είναι καθαρά θέμα προσέγγισης του παιχνιδιού. Σίγουρα δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε και το αποτέλεσμα ναι μεν δείχνει την διαφορά, αυτή ήταν στο συγκεκριμένο ματς, όμως, δεν ήταν ένας καλός αγώνας για εμάς».

Ερωτηθείς για την κατάσταση του Άλεκ Πίτερς, απάντησε: «Δεν έχουμε ακόμη εικόνα. Θα εκτιμηθεί η κατάστασή του και θα δούμε αύριο».

Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, τόνισε: «Ήρθαμε για να κάνουμε μία όσο το δυνατόν καλύτερη προσπάθεια, με βάση το δικό μας επίπεδο και τα δικά μας δεδομένα. Είχαμε στενοχωρηθεί πάρα πολύ με την εμφάνισή μας στον Παναθηναϊκό και θέλαμε να δείξουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε καλύτερα απέναντι σε αντιπάλους από το κορυφαίο επίπεδο και δη την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης που είναι ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή. Προφανώς δεν είμαστε αφελής. Δεν παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε παιχνίδι πριν από δύο μέρες και έρχεται μία εβδομάδα με δύο ματς. Αλλά για εμάς το ζητούμενο ήταν να δούμε από τα παιδιά μας την προσπάθεια που κάνουν σε κάθε παιχνίδι και απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Είμαστε ικανοποιημένοι, όμως, πρέπει άμεσα να ξεκουραστούμε, να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να προετοιμαστούμε για ένα πάρα πολύ σημαντικό και δύσκολο αγώνα στην έδρα μας κόντρα στην ΑΕΚ. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πορεία του σε όλες τις διοργανώσεις και καλή συνέχεια μακριά από ατυχίες. Εύχομαι υγεία και στα μέλη του Ολυμπιακού και της ομάδας μας».

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ