Skip to main content

Σλούκας: «Πιο δυνατοί και πιο συγκεντρωμένοι» (vid)

Ο Κώστας Σλούκας δεν έχει ξεχάσει την ήττα στον α’ γύρο στο Τελ Αβίβ, για αυτό και εν όψει της αυριανής (27/01, 21.30) αναμέτρησης με την Μακάμπι Τ.Α. στο ΣΕΦ, τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί πιο δυνατή και απόλυτα συγκεντρωμένη για σαράντα λεπτά.

«Έχουμε πει πως τον απολογισμό θα τον κάνουμε στο τέλος. Είμαστε ακόμα στα μέσα στης Ευρωλίγκας. Είμαστε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως, αυτό δεν μας αγχώνει παραπάνω. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και ο αγώνας με την Μακάμπι είναι ένας αγώνας όπως όλοι οι άλλοι. Προσωπικά θυμάμαι την αναμέτρηση του πρώτου γύρου στο Τέλ Αβίβ, που χάσαμε την συγκέντρωσή μας για πέντε λεπτά και χάσαμε το παιχνίδι. Αυτό σημαίνει πως στην έδρα μας θα πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμα πιο δυνατοί και συγκεντρωμένοι και τα σαράντα λεπτά».

Σε ερώτηση αναφορικά με το αν θεωρεί πως το ματς θα κριθεί στην επίθεση ή στην άμυνα, ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων», απάντησε: «Το σημαντικό για τον Ολυμπιακό είτε πάει σε παιχνίδι υψηλού σκορ, είτε χαμηλού, είναι να παίρνει αποτελέσματα. Και μέχρι τώρα, τις περισσότερες φορές τα παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η άμυνά μας είναι το βασικό στοιχείο της επιτυχίας μας και πρέπει να συνεχίσουμε μαζί με τον κόσμο μας, να πάρουμε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα».

Τέλος, για το αν θεωρεί πως η περιφέρεια των φιλοξενουμένων είναι αυτή που χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή, είπε: «Η Μακάμπι έχει πληρότητα σε όλες τις θέσεις. Είναι μια καλά δομημένη ομάδα, η οποία παλεύει και εκείνη για να μπει στα πλέι οφ, κάτι που σημαίνει πως θεωρητικά είναι επικίνδυνη να μας κάνει τη ζημιά. Για αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι».