Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι»

Χαμένες ελεύθερες βολές, πολλά λάθη και χαμένα λέι απ, ήταν σύμφωνα με τον προπονητή του Ολυμπιακού, τα αίτια της ήττας από την Μονακό.

«Συγχαρητήρια στην Μονακό. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Εμείς απόψε είχαμε αρκετούς παίκτες που δεν βρέθηκαν σε καλή βραδιά, όπως θα έπρεπε να είναι σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι. Είναι προφανές από τις ελεύθερες βολές που χάσαμε, χάσαμε εννιά σε ένα τόσο κλειστό ματς, που κρίθηκε σε μια απόφαση, μια άμυνα, μια επίθεση... Επίσης, χάσαμε πολλά λέι απ, ακόμη και καρφώματα κάτω από το καλάθι. Θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα. Η άμυνα της Μονακό στο τρίτο δεκάλεπτο άλλαξε την οπτική του αγώνα. Κάναμε πολλά λάθη. Δεκαπέντε λάθη σε τέτοιου είδους ματς είναι πάντα κρίσιμα. Όμως, αυτή είναι η Ευρωλίγκα. Θα πρέπει να ξεχάσουμε το αποψινό παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε σε αυτό με την Μπολόνια. Καλή συνέχεια στην Μονακό.

Όταν του ζητήθηκε να γίνει πιο συγκεκριμένος για τα αίτια της ήττας, είπε: «Ανέβασαν τον βαθμό της σκληράδας στην άμυνα, αλλά θεωρώ πως εμείς προσπαθούσαμε συνεχώς να βρούμε το mis-match και σταματήσαμε να κυκλοφορούμε τη μπάλα και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αυτή είναι η ανάλυσή μου αυτή τη στιγμή, που όμως, δεν έχω δει στο βίντεο το παιχνίδι. Έπρεπε να προστατεύσουμε τη μπάλα και να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας. Κάναμε τόσα πολλά λάθη, κάποια αβίαστα και το πληρώσαμε».