Skip to main content

Μπαρτζώκας: "Δεν θα πέσουμε στην παγίδα" (vid)

Μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί αύριο (06/01, 21.00) στο ΣΕΦ την Αρμάνι Μιλάνο -στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής- με στόχο να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο 2023!

«Σε καμία περίπτωση δεν θα πέσουμε στην παγίδα να θεωρήσουμε το Μιλάνο μια ομάδα του χεριού μας», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας. «Είναι ξεκάθαρο πως έχουν έναν φανταστικό προπονητή, όλοι το ξέρουν αυτό. Είναι ξεκάθαρο ότι έχουν καλό ρόστερ, όπως επίσης ότι έχουν τραυματίες από την αρχή της χρονιάς και αυτό πιστεύω πως σε μεγάλο βαθμό επηρέασε την αυτοπεποίθησή τους. Έχασαν κομβικούς παίκτες. Όμως, αυτή τη στιγμή έχουν βρει μια καλή χημεία. Όποιος είδε την αναμέτρηση με την Βίρτους για το ιταλικό πρωτάθλημα που κέρδισαν με 20 πόντους εκτός έδρας, το καταλαβαίνει. Επίσης, έχουν τρεις συνεχόμενες νίκες στην Ευρωλίγκα. Αμύνονται πολύ καλά, έχουν πολύ έμπειρους παίκτες, έχουν ταλαντούχους παίκτες… Είναι ομάδα του προπονητή, παίζει με τον τρόπο που ο κόουτς θέλει να στοχεύσει και έχουν καλούς σουτέρ. Ο Μπαρόν είναι κομβικός και στα τελευταία παιχνίδια έχει μέσο όρο 20 πόντους. Εμείς δεν θα πέσουμε σε καμία περίπτωση στην παγίδα να πιστέψουμε πως θα είναι ένα εύκολο ματς. Όλοι πρέπει να καταλάβουν πως επιβάλλεται να δουλέψουμε σκληρά το δίωρο του παιχνιδιού για να κερδίσουμε».

Για την συμμετοχή του Σάσα Βεζένκοφ, είπε: «Είναι στην διάθεσή μας. Χθες έκανε ένα μέρος της προπόνησης, θα προπονηθεί και σήμερα. Θα πρέπει βέβαια να δούμε πόσο χρόνο συμμετοχής μπορεί να πάρει. Νομίζω, πάντως, πως αύριο θα είναι στην δωδεκάδα».

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ…