Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Πολύ καλό παιχνίδι, σε φανταστική ατμόσφαιρα» (vid)

Το εγκώμιο των παικτών του, αλλά και των φιλάθλων έπλεξε ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά την άνετη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε.

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι από την ομάδα μου, σε μια φανταστική ατμόσφαιρα εδώ στο ΣΕΦ. Η απόδοσή μας στο πρώτο μέρος ήταν συμπαγής, δώσαμε 19 ασίστ και σκοράραμε 58 πόντους. Η άμυνά μας ήταν πολύ καλή. Ο πρώτος μας στόχος σε αυτή την αναμέτρηση, κόντρα στην ομάδα που έχει τα καλύτερα ποσοστά στο να σκοράρει μέσα στο ζωγραφιστό, ήταν να το αποφύγουμε αυτό και τα καταφέραμε. Νομίζω πως σκόραραν λιγότερο από δέκα προσπάθειες μεσα στο ζωγραφιστό. Φυσικά πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πως η Φενέρ δεν είχε τρεις παίκτες της σε αυτό το ματς. Όμως, αυτή είναι η Ευρωλίγκα και οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Στο δεύτερο μέρος κάναμε πολλά λάθη, τα 19 λάθη ήταν πάρα πολλά. Δεν μπορώ, όμως, να παραπονεθώ για κάτι. Ήταν μια καλή νίκη. Είχαμε το ματς με την Βίρτους εδώ και επίσης σήμερα με την Φενέρ. Είχαμε επίσης για το ελληνικό πρωτάθλημα τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ εκτός. Μιλάμε για πολλά δύσκολα παιχνίδια στην σειρά, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος γιατί τα κερδίσαμε όλα. Τώρα θα συγκεντρωθούμε στον αγώνα με την Βιλερμπάν, που είναι σε καλή κατάσταση. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Δημήτρης Ιτούδης, τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχουν και πολλά να πούμε. Κυριάρχησε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και πήρε νωρίς το προβάδισμα. Η ομάδα μου έκανε τη χειρότερή της εμφάνιση μέχρι στιγμής. Δεν παλέψαμε αρκετά. Άσχετα με το γεγονός ότι ήρθαμε εδώ λίγοι, έπρεπε να παίξουμε με μεγαλύτερη ενέργεια, πιο ομαδικά και να παλέψουμε. Δεν ανταποκριθήκαμε σε αυτό. Οι αντίπαλοί μας πήραν από το πρώτο δεκάλεπτο μια τεράστια διαφορά, εμείς βγάλαμε ενέργεια στο δεύτερο μέρος, όμως, ήταν πολύ αργά».