Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν σοβαροί»

Ο Ολυμπιακός πήρε μια ακόμη άνετη νίκη και ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του.

«Θα ήθελα να χαιρετήσω την πολύ θερμή ατμόσφαιρα που είχε σήμερα το γήπεδο. Ήταν σχεδόν γεμάτο. Είχα χρόνια αν το δω και ανεξάρτητα από την πίεση που ασκείται στον αντίπαλο, το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται κάτι τέτοιο. Εμείς ήμασταν σοβαροί τηρουμένων των αναλογιών για πάνω από τριάντα λεπτά. Ελέγξαμε το παιχνίδι και πήγε πάνω από τους τριάντα πόντους. Στο τέλος σταματήσαμε να παίζουμε, αλλά νομίζω πως ήταν δικαιολογημένο. Έχουμε κάποια θέματα λόγω του σκληρού μας προγράμματος, έχουμε Τρίτη – Πέμπτη αγωνιστική και απαιτητικά παιχνίδια. Μέσα στο σημερινό παιχνίδι αντιμετωπίσαμε προβλήματα και δεν μπόρεσαν να συνεχίζουν οι Γουόκαπ και ΜακΚίσικ. Οπότε με αυτά τα δεδομένα είμαι πολύ ευχαριστημένος που κερδίσαμε. Δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζεις εδώ και ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερος από τα προηγούμενα χρόνια. Για αυτό το λόγο εκτιμώ πραγματικά τη νίκη. Καλή τύχη και καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ».

Σε ερώτηση αναφορικά με την αγωνιστική άνοδο του Αϊζάια Κάνααν, αλλά και την κατάσταση των τραυματιών, απάντησε: «Είναι παίκτες που έχουν ένα επίπεδο. Το θέμα είναι να μένουν στο παρκέ και να κάνουν κάποια πράγματα που είναι απαραίτητα για την ομάδα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, τουλάχιστον στις τάξεις της ομάδας μας, όλοι έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες και ο ένας εμπιστεύεται τον άλλον. Αν παίζουν αρκετά θα έχουν σίγουρα νούμερα. Ο Γουόκαπ είχε ένα σφίξιμο πριν το ματς και ήταν αμφίβολο το αν θα παίξει. Τελικά έπαιξε το πρώτο δεκάλεπτο αλλά έσφιξε περισσότερο η μέση του. Δεν νομίζω πως είναι κάτι σοβαρό εν όψει της αναμέτρησης της Τρίτης, όμως, έπρεπε να μείνει προληπτικά έξω. Σφίξιμο στον προσαγωγό ένιωσε ο ΜακΚίσικ, ο οποίος προληπτικά έμεινε έξω».