Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Θα συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα» (vid)

Συγχαρητήρια στους παίκτες του, αλλά και τους φιλάθλους που γέμισαν το ΣΕΦ έδωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες.Ήταν ένα παιχνίδι μεγάλης πίεσης που διακυβένονταν πολλά , οπότε μοιραία το θέαμα, η επιθετική συγκομιδή των ομάδων και όλα αυτά που κάνουν ένα ματς ελκυστικό απουσίασαν. Για εμάς είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας, αλλά και στον κόσμο. Είναι ένα από τα πιο πολιτισμένα ντέρμπι που θυμάμαι όσον αφορά στην ατμόσφαιρα και στην συμπεριφορά του κόσμου, που έχουν παιχτεί ποτέ. Προχωράμε. Ήταν μια σημαντική νίκη για το πρωτάθλημα, αλλά επειδή έχει πάνω από ένα γύρο ακόμα, θα συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο να προσεγγίζουμε το παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα για να δούμε που θα καταλήξει».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, τόνισε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Κάναμε κάποια αμυντικά λάθη κυρίως, αλλά και κάποια επιθετικά. Στο δεύτερο παίξαμε πολύ καλύτερα, όμως, χάσαμε πολλά ανοικτά σουτ, κυρίως τρίποντα. Στο τέλος είχαμε μια καλή ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη. Δεν τα καταφέραμε. Σίγουρα πρέπει να αναλύσουμε το αποψινό παιχνίδι, όμως, θα πρέπει επίσης να προετοιμάσουμε την ομάδα για το επόμενο ματς της Ευρωλίγκας».