Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Κερδίσαμε εύκολα γιατί ήμασταν σοβαροί»

Οι παίκτες του εκτέλεσαν άψογα το πλάνο του, για αυτό και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος μετά τη νίκη επί του Προμηθέα στην Πάτρα.

«Σήμερα κάναμε μια ομαδική εμφάνιση. Ήμασταν σοβαροί από το ξεκίνημα της αναμέτρησης μέχρι που το σκορ πήρε μεγάλες διαστάσεις. Αν εξαιρέσουμε το τελευταίο τετράλεπτο που σταματήσαμε να παίζουμε, δείξαμε σεβασμό στον αντίπαλο. Ήταν μια από τις δύσκολες αποστολές πριν το τζάμπολ, γιατί παίζαμε με μια ομάδα όπως είναι ο Προμηθέας εκτός έδρας. Θεωρούμε πως στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν 4-5 παιχνίδια πολύ πονηρά εκτός έδρας και ήταν ένα από αυτά. Είμαι ικανοποιημένος γιατί οι παίκτες ανταποκρίθηκαν στο πλάνο του παιχνιδιού, στο να πασάρουν πιο πολύ τη μπάλα και να εκτελέσουμε μετά από καλή κυκλοφορία γιατί παίζουν με ταχύτητα. Με σοβαρότητα κερδίσαμε εύκολα το παιχνίδι. Ο Προμηθέας είναι καλή ομάδα, έχει δείξει το επίπεδό του και στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά κυρίως στο Eurocup. Του εύχομαι καλή τύχη στο ευρωπαϊκό του παιχνίδι που ακολουθεί. Εμείς πλέον πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δική μας αποστολή που είναι δύσκολη, καθώς παίζουμε στην Κωνσταντινούπολη».

Νίκη εξαιρετικά αφιερωμένη..

Ο αρχηγός της ομάδας μας, Κώστας Παπανικολάου, δήλωσε: «Είναι μια στενάχωρη μέρα για εμάς. Ένα μικρό παιδί, ένας μικρός μας φίλαθλός έφυγε πριν από λίγες μέρες από τη ζωή και θέλουμε να του αφιερώσουμε τη νίκη. Την αφιερώνουμε και στην οικογένειά του».