Skip to main content

Μπαρτζώκας: "Είχαμε υπομονή" (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, δήλωσε μετά την πρόκριση της ομάδας επί του Προμηθέα στον τελικό του Super Cup.

"Δείξαμε υπομονή στο να επιβάλλουμε τον ρυθμό που θέλουμε. Είχαμε 28 ασίστ και 6 λάθη, οπότε ήταν δύσκολο να απειληθούμε. Είχαμε ένα φυσιολογικό ποσοστό σε δίποντα και τρίποντα και αφού είχαμε καλή δημιουργία και η άμυνά μας ήταν αποτελεσματική στο δεύτερο μέρος, άνοιξε το σκορ και είχαμε την ευκαιρία να μην πιέσουμε πολλούς παίκτες, αλλά μοιράσαμε τον χρόνο. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα όσον αφορά στην τακτική μας. Είναι νωρίς και θα πρέπει να το κάνουμε".

Ο φόγουορντ του Ολυμπιακού, Άλεκ Πίτερς, τόνισε: "Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι ποτέ εύκολα. Αντιμετωπίσαμε ως σημαντικό τον αγώνα του Super Cup. Είναι σημαντικό ξεκίνημα στη σεζόν, δεν το αντιμετωπίζουμε ως παιχνίδι προετοιμασίας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια. Σήμερα υπήρξαν στιγμές που δείξαμε τις δυνατότητές μας ως ομάδα. Υπάρχουν λάθη που πρέπει να διορθώσουμε. Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδια αύριο και πρέπει να συγκεντρωθούμε και να παρουσιαστούμε αύριο έτοιμοι σε ένα ματς που δίνει τίτλο".