Skip to main content

«Τζάμπολ» με βραβεύσεις στο Super Cup!

Η αποστολή του Ολυμπιακού ταξίδεψε την Παρασκευή στην Ρόδο, όπου θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, το Super Cup!

Αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» στον ημιτελικό είναι ο Προμηθέας Πάτρας (01/10, 21.00), ενώ το ζευγάρι του άλλου ημιτελικού είναι Παναθηναϊκός - Κολοσσός Ρ.

Την παραμονή των αναμετρήσεων, ο ΕΣΑΚΕ πραγματοποίησε εκδήλωση στην οποία μίλησαν για την πρώτη κούπα της σεζόν ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας και ο αρχηγός, Κώστας Παπανικολάου.

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν και οι βραβεύσεις των κορυφαίων για τη σεζόν που πέρασε. Πιο συγκεκριμένα, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, παρέλαβε το βραβείο της ομάδας για την κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν 2021-22.

Ο Σάσα Βεζένκοφ βραβεύτηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του Ελληνικού Πρωταθλήματος, ως μέλος της καλύτερης 5άδας, ως ο πιο βελτιωμένος παίκτης, αλλά και ως ο πιο δημοφιλής!

Ο Κώστας Σλούκας βραβεύτηκε ως μέλος της καλύτερης 5αδας του Ελληνικού Πρωταθλήματος  και ο Τόμας Γουόκαπ ως ο κορυφαίος αμυντικός.

«Η ετοιμότητα είναι πολύ σχετική, καθώς είχαμε έξι διεθνείς στο Ευρωμπάσκετ», σχολίασε εν όψει των αγώνων του Super Cup ο κόουτς των «ερυθρολεύκων, Γιώργος Μπαρτζώκας. «Τις τελευταίες ημέρες δουλέψαμε όλοι μαζί. Δεν είμαστε όσο έτοιμοι θα θέλαμε. Είχαμε τη μισή ομάδα στην προετοιμασία. Παρόλα αυτά, το γεγονός πως έχουμε από πέρσι έναν σημαντικό κορμό, μας δίνει ένα συν στο κομμάτι της ομοιογένειας. Αυτή την στιγμή παίζουμε για τον τίτλο, θα κληθούμε να αξιολογήσουμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε. Θα παίξουμε με σεβασμό στον αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε να αποδώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Παπανικολάου, τόνισε: «Είναι η πρώτη χρονιά που λαμβάνουμε μέρος σε αυτήν τη γιορτή. Συμφωνώ με τα παιδιά πως οι ομάδες δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, αλλά μιλάμε για έναν τίτλο και μπαίνουμε να τον διεκδικήσουμε. Η ομάδα θα είναι έτοιμη να διεκδικήσει κάθε πιθανότητα στο παρκέ. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και μία χρονιά με περισσότερες οικογένειες και λιγότερη βία στα γήπεδα».