Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Δείξαμε σοβαρότητα» (vid)

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, αλλά και σίγουρος ότι ο Προμηθέας θα αντιδράσει στο δεύτερο ματς της ημιτελικής σειράς εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Δεν ξέρω τι πρέπει να πω μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι», σχολίασε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων». «Δείξαμε σοβαρότητα. Ο Προμηθέας όταν η διαφορά ανέβηκε πάνω από 20 πόντους φάνηκε να το αφήνει το παιχνίδι και έτσι προφανώς άνοιξε τόσο πολύ η διαφορά και σκοράραμε τόσους πολλούς πόντους. Εννοείται πως περιμένουμε διαφορετικό παιχνίδι την Τετάρτη. Πιστεύω ότι η διαφορά πάντα πληγώνει τον εγωισμό και δημιουργεί αντίδραση».

Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Εμείς, αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο, δεν υπήρχαμε στο γήπεδο, ο Ολυμπιακός έκανε ότι ήθελε. Είχε φοβερά ποσοστά σε δίποντα και τρίποντα. Βέβαια ήταν μόνοι τους. Και να τους αφήναμε και να έβγαιναν και οι πέντε παίκτες έξω θα ήταν λιγότερο εύστοχοι. Ήταν λες και δεν υπήρχαμε. Δεν κάναμε τίποτα. Θεωρώ πως μπορούμε να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα. Έχουμε κάποια θέματα να διαχειριστούμε και ελπίζω την Τετάρτη στο γήπεδό μας να είμαστε καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ