Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Τώρα κοιτάμε το φάιναλ φορ» (vid)

Ικανοποιημένος από την πρωτιά στην κανονική περίοδο εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για την πορεία του στην φετινή σεζόν. Έκανε εκπληκτική πορεία, τερμάτισε 3ος και το άξιζε. Παίζει καλό μπάσκετ και έχουν συμμετοχή με 11-12 παίκτες που όλοι έχουν ρόλο. Τους εύχομαι καλή τύχη στα πλέι οφ», είπε ο κόουτς των «ερυθρολεύκων».

Και συνέχισε: «Είχαμε αυτή την εβδομάδα τρία παιχνίδια, δύο εκτός έδρας και ένα εντός, για να ολοκληρώσουμε την κανονική περίοδο. Είμαστε χαρούμενοι που ολοκληρώσαμε πρώτοι την κανονική περίοδο, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Ταυτόχρονα, επειδή είχαμε την Ευρωλίγκα και τις δυσκολίες εκεί, το κάνει ακόμη πιο σημαντικό, γιατί κρατήσαμε σε εισαγωγικά δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη κι αν βάλουμε και το Κύπελλο τρία. Έχουμε παίξει πάρα πολλά παιχνίδια φέτος, πάνω από 65 επίσημα και έχουμε αρκετά να παίξουμε ακόμη, οπότε κάποια διαστήματα χαλάρωσης, όχι έντασης και επιλογών χωρίς λογική εξηγούνται. Αυτή τη στιγμή, όμως, πρέπει να κοιτάξουμε το φάιναλ φορ, τον ημιτελικό της Πέμπτης. Έχουμε 4-5 μέρες για να προετοιμαστούμε και αυτό θα κάνουμε από αύριο».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Κολοσσού, Ηλίας Καντζούρης, τόνισε: «Εύχομαι στον Ολυμπιακό καλή επιτυχία στο φάιναλ φορ. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως μακριά από τις όποιες οπαδικές προτιμήσεις έχει ο κάθε ένας, είναι πάρα πολύ καλό ότι μια ελληνική ομάδα προκρίνεται σε φάιναλ φορ Ευρωλίγκας ή γενικά έχει μια διάκριση. Είναι πολύ σημαντικό για το άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε. Και οι δύο ομάδες το χρησιμοποιήσαμε ουσιαστικά για να προετοιμαστούμε για τις υποχρεώσεις που έχουμε μπροστά μας. Κάναμε μια εξαιρετική κανονική περίοδο, όμως, αυτό θα πρέπει να το κρατήσουμε στην άκρη του μυαλού μας και να ξεκινήσουμε ουσιαστικά από το μηδέν, με σωστή νοοτροπία, για να διεκδικήσουμε στα πλέι οφ αυτό που μας αναλογεί».

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ