Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Απόψε μίλησαν οι παίκτες και οι φίλαθλοι» (vid)

Τα σέβη του στους παίκτες και τον κόσμο του Ολυμπιακού υπέβαλλε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

«Πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ την ομάδα μας και όλο τον σύλλογο για αυτό το εκπληκτικό επίτευγμα. Επίσης θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου στην Μονακό άξιζαν και εκείνοι να πάνε στο φάιναλ φορ. Ήταν μια πραγματικά δύσκολη σειρά. Εμείς έπρεπε να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ήμασταν βέβαια προετοιμασμένοι για αυτό, μιλήσαμε στα αποδυτήρια για αυτό και πριν το τζάμπολ του αγώνα και στο ημίχρονο. Ήταν σίγουρο πως θα είναι ένα παιχνίδι σαράντα λεπτών και από τη στιγμή που τελειώσαμε το ημίχρονο με επτά πόντους πίσω, με την Μονακό να σκοράρει 8/8 τρίποντα, είπαμε πως με κάποιο τρόπο θα κυριαρχήσουμε μέσα από την άμυνά μας, ώστε να βρούμε λύσεις στην επίθεση. Δεν χρειάζεται να αναλύσω περισσότερο το παιχνίδι. Στο σημερινό παιχνίδι αυτοί που μίλησαν ήταν οι παίκτες και οι φίλαθλοί μας».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Μονακό δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Άξιζε να πάει στο φάιναλ φορ, όχι μόνο για αυτό το παιχνίδι, αλλά επειδή έχει ένα σύνολο ανθρώπων που επενδύουν τον χρόνο και την υπομονή τους για να κάνουν αυτό το πρόγραμμα να φτάσει ως το τέλος».

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ...