Skip to main content

Παπανικολάου: «Με το μαχαίρι στα δόντια» (vid)

Έτοιμος τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του για την 5η μάχη με την Μονακό (04/05, 21.30) εμφανίστηκε ο Κώστας Παπανικολάου.

«100% θα μπούμε με το μαχαίρι στα δόντια! Μπορεί να ακούγετε κλισέ, όμως, μιλάμε για πρόκριση στο φάιναλ φορ. Είναι μεγάλη ευκαιρία για όλους μας. Είναι μια δύσκολη σειρά, πολύ έντονη, με πολύ δυνατές μάχες, αλλά αυτή τη στιγμή όλα αυτά πάνε περίπατο. Είναι ένα ματς ο θάνατός μου η ζωή σου! Αν και θεωρώ πως είναι μια επιτυχημένη ευρωπαϊκή χρονιά για εμάς, αυτή τη στιγμή έχουμε μπροστά μας μια μοναδική ευκαιρία και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε, γιατί δεν ξέρεις πότε θα σου ξαναδοθεί μια αντίστοιχη».

Ερωτηθείς αν μπορούν οι προπονητές να παρουσιάσουν «εκπλήξεις» στο 5ο ματς, ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» απάντησε: «Πλέον στο θέμα της τακτικής είναι πολύ δύσκολο να βρεις ένα κομμάτια να προσθέσεις στο παιχνίδι σου. Οπότε η δύναμη, ο τρόπος που θα μπεις στο παιχνίδι και ο τρόπος που θα παίξεις και τα σαράντα λεπτά είναι κομβικός. Έχουμε δείξει σε αυτό το γήπεδο, ειδικά με τον κόσμο μας και την ατμόσφαιρα που δημιουργεί πως μπορούμε να βγάλουμε αστείρευτη ενέργεια και όλοι δείχνουμε έτοιμοι για αύριο. Αυτό βλέπω από τις προπονήσεις».

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ…