Skip to main content

Γ. Μπαρτζώκας: «Να παίξουμε με το στυλ μας» (vid)

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Γαλλία εν όψει της αναμέτρησης με την Μονακό (27/04), με στόχο τη νίκη στο 3ο ματς των Play Offs που θα του επιτρέψει να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας.

«Είμαστε στην κορύφωση της χρονιάς στην Ευρωπαϊκή μας πορεία και είναι πολύ σημαντικά αυτά τα παιχνίδια», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας. Και συνέχισε: «Όλοι όσοι είμαστε σε αυτό το επίπεδο και είμαστε μέλη του οργανισμού του Ολυμπιακού, θέλουμε να παίξουμε κρίσιμους αγώνες. Αν δεν παίζαμε κρίσιμα ματς, δεν θα ήμασταν και εδώ! Αυτή είναι η μοίρα μας και πρέπει να το συνηθίσουμε».

Αναφερόμενος στο τι πρέπει να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» για να πάρουν το διπλό, είπε: «Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς κάναμε αρκετά πράγματα πολύ καλά και στο δεύτερο κάναμε πάρα πολλά πολύ άσχημα. Επί της ουσίας η τακτική μας ήταν πάνω κάτω η ίδια. Ελάχιστες διαφοροποιήσεις είχαμε κάνει. Όμως, κάναμε πολύ κακό παιχνίδι σε όλα τα επίπεδα, σε συγκέντρωση, σε επιμονή, στο ότι δεν παίξαμε με ένστικτο... Όλα τα κάναμε ανάποδα, για αυτό και τρέχουμε να ξανακερδίσουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Εμείς παίζουμε ένα συγκεκριμένο μπάσκετ. Πρέπει να παίξουμε με το στυλ μας και έτσι θα έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε».

 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...