Skip to main content

Μπαρτζώκας: "Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε το επόμενο ματς"

Μετά την ήττα από την Μονακό, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, έδωσε μια υπόσχεση τους "ερυθρόλευκους" φιλάθλους. Πως η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να πάρει το διπλό στο ματς που ακολουθεί.



"Πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ την Μονακό. Έκαναν πραγματικά πολύ καλό παιχνίδι και άξιζαν τη νίκη. Εμείς προφανώς ήμασταν πολύ νευρικοί, θέλαμε να τελειώσουμε το ματς από το ξεκίνημά του. Δεν είχαμε καθόλου υπομονή πνευματική και στην προσέγγισή μας στο παιχνίδι. Επειδή, λοιπόν, ήμασταν νευρικοί αρχίσαμε να χάνουμε ανοικτά σουτ, λέι απ, πολλές ελεύθερες βολές. Επίσης, κάναμε είκοσι λάθη, τεράστιος αριθμός σε αυτό το επίπεδο. Οι αντίπαλοί το εκμεταλλεύτηκαν και πήραν αυτοπεποίθηση. Σήμερα όλα ήταν εναντίον μας. Θέλω να αναφέρω πως είμαι ευγνώμων στους φιλάθλους μας και τους υπόσχομαι πως θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι στο Μονακό".

Ο προπονητής της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς, τόνισε: "Θεωρώ πως μετά το πρώτο παιχνίδι προσαρμοστήκαμε καλά. Ουσιαστικά προσαρμοστήκαμε στην ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Σε ότι αφορά στο ματς, παίξαμε πολύ καλά επιθετικά, όμως, θεωρώ πως μέσα από την επίθεσή μας βρήκαμε πολύ καλό ρυθμό και στην άμυνα. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και στην άμυνα, πέρα από τους 96 πόντους που σκοράραμε. Η νίκη ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Όλοι μιλούν για τον Μάικ Τζέιμς, όμως, όλοι έκαναν σπουδαία δουλειά και συνεισφέρανε με κάθε τρόπο. Είναι απλός ένα παιχνίδι, μια νίκη σημαντική βέβαια, όμως, ελπίζω πως την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε πνευματικά έτοιμοι".


ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...