Skip to main content

Βεζένκοφ: «Με την χημεία μας και τον κόσμο» (vid)

Αισιόδοξος για το 2-0 επί της Μονακό (22/04, 19.00) εμφανίστηκε ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος ποντάρει πολλά στην χημεία της ομάδας, αλλά και τη δυναμική παρουσία του κόσμου! #OLYKOKKINA

«Πρέπει να είμαστε ακόμη πιο αποφασιστικοί, με μεγαλύτερη ενέργεια και πάθος», τόνισε ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων». «Επίσης, πρέπει να είμαστε καλύτεροι ειδικά στην επίθεση. Δεν θεωρώ πως χθες παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, όμως, η ενέργεια που βγάλαμε στην άμυνα, το μπασκετικό ‘ξύλο’ και το ότι όλοι δώσαμε το 100% μας αμυντικά ήταν το στοιχείο που μας έδωσε τη νίκη. Ξέρουμε πως η Μονακό θα έρθει ακόμη πιο πεινασμένη και καλύτερα προετοιμασμένη. Πλέον έχει πάρει την… κρυάδα του πρώτου παιχνιδιού, οπότε ξέρει τι να περιμένει. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι για να κερδίσουμε και το δεύτερο ματς».

Για το αν η ομάδα του Πειραιά ετοιμάζει… εκπλήξεις στους Γάλλους, είπε: «Ξέρουμε ο ένας τον άλλον. Οι εκπλήξεις μπορεί να υπάρξουν στα πρώτα λεπτά, κάποιο καινούργιο play ή τρικ, όμως, δεν νομίζω πως αυτό μπορεί να σου εξασφαλίσει τη νίκη. Θεωρώ πως αν ελέγξουμε τον ρυθμό, κατεβάσουμε και πάλι τη Μονακό χαμηλά στο σκορ και παίξουμε καλύτερα στην επίθεση πιστεύω πως έχουμε όλα τα εφόδια, μαζί και με τον κόσμο μας, να κάνουμε το 2-0».

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για την εξαιρετική εμφάνιση του αρχηγού, Γιώργου Πρίντεζη, στο ματς της Τετάρτης, είπε: «Το τι παίκτης είναι ο Γιώργος δεν χρειάζεται καν να το πω… Είναι πολυτέλεια να τον έχεις στον πάγκο. Δίπλα του, όπως και δίπλα στους Σλούκα και Παπανικολάου που έχουν παίξει τέτοια ματς άπειρες φορές, μαθαίνουμε πολλά. Όλοι όσοι παίξαμε για πρώτη φορά σε Play Off και μάλιστα σε αυτή την ατμόσφαιρα ήμασταν αγχωμένοι. Όμως, όταν έχεις αυτούς τους τρεις παίκτες στα αποδυτήρια και σου μεταλαμπαδεύουν όλα αυτά που ξέρουν, τις εμπειρίες τους, τις παραστάσεις τους, είναι ευλογία. Και θεωρώ πως αυτό καθορίζει τον φετινό Ολυμπιακό. Είμαστε δεκατρείς παίκτες έτοιμοι, να βοηθήσει ο κάθε ένας ανά πάσα στιγμή. Υπάρχει τρομερή χημεία και μαζί με τον κόσμο μας, που είμαι σίγουρος πως και αύριο θα δώσει το παρών με τα κόκκινα μπλουζάκια που έγιναν trend, είμαι αισιόδοξος για το καλύτερο».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΣΑ ΒΕΖΕΝΚΟΦ