Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Με την ίδια ατμόσφαιρα και συγκέντρωση» (vid)

Με τον κόσμο του και με στοχοπροσήλωση ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί αύριο (22/04) την Μονακό, αποφασισμένος να κάνει το 2-0 που θα τον φέρει μια νίκη μακριά από το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό», τόνισε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας. «Στο πρώτο είχαμε προσήλωση στο αμυντικό κομμάτι και γενικά όταν κυκλοφορούσαμε τη μπάλα είχαμε καλές επιλογές. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι πως μετά την ήττα η Μονακό θα έρθει πιο πεινασμένη στο παιχνίδι, πιο έτοιμη, πιο συγκεντρωμένη και εμείς θα πρέπει να μην υποτιμήσουμε σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο. Είμαι σίγουρος πως δεν θα το κάνουμε. Ξέρουμε όλοι ότι είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και πως σε αυτές σειρές πρέπει να ξεχνάς άμεσα τι έγινε στο προηγούμενο ματς είτε χάνεις, είτε κερδίζεις, για να έχεις συνέχεια στην διοργάνωση. Ελπίζουμε η ατμόσφαιρα στο γήπεδο να είναι ανάλογη της χθεσινής και η ομάδα μας να είναι το ίδιο συγκεντρωμένη ώστε να πάρουμε και το δεύτερο ματς».

Περιθώριά για εκατέρωθεν εκπλήξεις, σύμφωνα πάντα με τον κόουτς, δεν υπάρχουν… «Κάποιες αλλαγές σε θέματα τακτικής μπορεί να γίνουν. Προφανώς και ο κόουτς Ομπράντοβιτς και εγώ, αν δούμε ότι κάτι έχει πάει διαφορετικά από ότι περιμέναμε, προφανώς θα κάνουμε κάποια αλλαγή στην τακτική. Γενικά, όμως, οι ομάδες είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε αμυντική φιλοσοφία του αντιπάλου. Και οι δύο ομάδες θα αλλάξουν μικρά πράγματα».

Τέλος, για την κατάσταση του Χασάν Μάρτιν, ο οποίος έχει υποστεί αιμάτωμα  στην έξω επιφάνεια του δεξιού μηρού και δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» στο πρώτο ματς της σειράς, είπε: «Νομίζω πως δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί. Γενικά δεν είμαι αισιόδοξος. Θα δούμε αύριο, όμως, έχει μεγάλο οίδημα και είναι δύσκολο να είναι αύριο έτοιμος να παίξει».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ