Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Κάναμε απλά το 1-0»

Εξαιρετικά χαμηλούς τόνους κράτησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τη νίκη επί της Μονακό στο πρώτο ματς των πλέι οφ.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας και τους φιλάθλους μας. Πέρασαν 3-4 χρόνια που ήμασταν εκτός Play Offs και τώρα πρέπει να απολαύσουμε τη συμμετοχή μας σε αυτή τη σειρά. Την ίδια ώρα, όμως, πρέπει να προκαλέσουμε τους εαυτούς μας να κάνουμε ότι μπορούμε για να πάμε στο φάιναλ φορ. Η Μονακό είναι μια πραγματικά δυνατή ομάδα και το απέδειξαν στον δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκας. Αξίζουν που βρίσκονται εδώ. Και δεν περιμένω τίποτε άλλο πέρα από δυνατά και σκληρά ματς σε αυτή τη σειρά. Θα αναφέρω πως για εμένα, τους παίκτες μου και για όλους όσοι είναι στο κλαμπ είναι απλά 1-0, απλά η πρώτη νίκη. Θα επιστρέψουμε την Παρασκευή έχοντας προετοιμάσει τους εαυτούς μας τακτικά, πνευματικά και σωματικά για αυτό το ματς».  

Από την πλευρά του, ο κόουτς της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς, τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Άξιζε τη νίκη. Θεωρώ πως εμείς πήραμε πολύ συναισθηματικά το παιχνίδι. Δεν παίξαμε αρκετά έξυπνα για να κερδίσουμε το ματς. Η έλλειψη εμπειρίας από την πλευρά μας και η εμπειρία της αντίπαλης ομάδας έπαιξε ρόλο, ειδικά στις λεπτομέρειες που πάντα μετράνε σε αυτά τα παιχνίδια. Αμυντικά μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι, αν και δεν τα πήγαμε τόσο άσχημα. Στο επόμενο ματς σίγουρα πρέπει να τα πάμε καλύτερα επιθετικά. Τώρα κοιτάζουμε το δεύτερο παιχνίδι...».

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...