Skip to main content

Μπαρτζώκας: "Υπόσχομαι πως θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι στα πλέι οφ" (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, στάθηκε στη σημασία της νίκης επί της Μπαρτσελόνα και δεσμεύτηκε πως εκείνος και η ομάδα του θα παλέψουν σκληρά στα πλέι οφ.

"Το αποψινό παιχνίδι δεν ήταν must win game ούτε για εμάς, αλλά ούτε και για την Μπαρτσελόνα, όμως, είδατε πως έγινε πραγματική μάχη, με σκληρές άμυνες, ένταση, επιθετικότητα, πολλά φάουλ, επαφές. Ήταν ένα τυπικό παιχνίδι πλέι οφ, όχι κανονικής διάρκειας. Εμείς παίξαμε χωρίς δύο πολύ σημαντικούς παίκτες, τους Σλούκα και Φαλ και ήταν σημαντικό το ότι δείξαμε χαρακτήρα και ομαδική προσπάθεια. Η άμυνά μας καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά ειδικά στο δεύτερο μέρος ήταν πραγματικά συμπαγής. Χάσαμε πολλές βολές, ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο και κρίσιμα λέι απ, όμως, για μία ακόμη φορά βασιστήκαμε στην άμυνά μας και βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πραγματικά εκτιμώ τη νίκη αυτή, στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας μπροστά στους φιλάθλους μας. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, ανεξάρτητα με το ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας στα πλέι οφ, είναι πως θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι".

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, δήλωσε: "Συγχαρητήρια στον Μπαρτζώκα και τον Ολυμπιακό για τη νίκη. Γενικά καταφέραμε πολλά από αυτά που είχαμε σχεδιάσει απόψε, εκτός από τη νίκη. Προφανώς θέλαμε να κερδίσουμε, όμως, δεν ήταν σημαντικό απόψε να κερδίσουμε με κάθε κόστος. Έχουμε σημαντικό ματς την Κυριακή στην Ανδόρα και προσπαθήσαμε να κάνουμε συντήρηση δυνάμεων για αυτό το παιχνίδι. Έπαιξαν δυο Έφηβοι αρκετά λεπτά, κάτι που θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον. Όπως πάντα σε μια τέτοια κατάσταση και μια τόσο δύσκολη ατμόσφαιρα, δεν μπορούμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας".

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ