Skip to main content

Μπαρτζώκας: "Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες μου" (vid)

Ο Ολυμπιακός δεν είχε στο δεύτερο ημίχρονο με το Περιστέρι την απόδοση που επιθυμούσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ωστόσο, τόνισε πως δεν έχει κανένα παράπονο από τους παίκτες του.

"Δεν έχω να πω πολλά για το παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Περιστέρι, παίζει με καλή εκτέλεση επιθετικά. Παίζουν με ταχύτητα, πασάρουν καλά, έχουν αρχές στο παιχνίδι τους. Όπως καταλαβαίνετε, εμείς σκοράροντας 62 πόντους στο ημίχρονο, 'έφυγε' το μυαλό μας τελείως από κάθε είδους αμυντικής συνεισφοράς. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε καλή εμφάνιση, δεν δείξαμε σοβαρότητα στα αμυντικά μας καθήκοντα, αλλά δεν μπορώ να έχω παράπονο. Προερχόμαστε από ταξίδι και δύο ταξίδια με ένταση. Από τη στιγμή που σκοράραμε στο πρώτο μέρος 62 πόντους, στο μυαλό των παικτών έγινε διαδικαστικό το ματς. Συγχαρητήρια στο Περιστέρι. Εμείς τώρα έχουμε το παιχνίδι της Παρασκευής, που όπως καταλαβαίνετε είναι τελείως διαφορετικό από το αποψινό".

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Περιστερίου, Μίλαν Τόμιτς, τόνισε: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Η ομάδα μου σήμερα προσπάθησε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα σε άμυνα και επίθεση. Στο πρώτο μέρος δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του Ολυμπιακού. Για εμάς αυτό το παιχνίδι ήταν σημαντικό υπό την άποψη ότι έδωσα την ευκαιρία σε τρεις Έφηβους να αγωνιστούν. Θεωρώ πως έπαιξαν πολύ καλά και είναι σημαντικό να πάει το ελληνικό μπάσκετ μπροστά δίνοντας ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Εγώ από την πλευρά μου θα το κάνω αυτό. Το μεγαλύτερο κέρδος από αυτό το ματς είναι αυτά τα παιδιά. Από κει και πέρα, εμείς προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τη Λάρισα, που είναι άλλος ένας τελικός για εμάς που πρέπει να κερδίσουμε για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα".

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...