Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν αποφασιστικοί» (vid)

Στην αποφασιστικότητα των παικτών του απέδωσε την άνετη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Μετά τη σκληρή ήττα από την Έφες, δύο μέρες μετά ανακάμψαμε. Ήμασταν αποφασιστικοί από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Η απόδοσή μας στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν πραγματικά καλή και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Θέσαμε τον τόνο σε αυτό το ματς και ήμασταν αποφασισμένοι να κερδίσουμε. Συγχαρητήρια και πάλι και στους παίκτες και στους φιλάθλους μας. Κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι και αξίζαμε να κερδίσουμε».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δήλωσε: «Ήταν μια δύσκολη βραδιά για εμάς. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Ήταν προφανές πως ξεκινήσαμε χωρίς συγκέντρωση, αλλά και χωρίς ενέργεια. Δεν μπορέσαμε να ματσάρουμε το γρήγορο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Όταν ξεκινάς τόσο άσχημα στο πρώτο δεκάλεπτο και δεν είσαι πνευματικά έτοιμος να παίξεις ένα τόσο σκληρό παιχνίδι, μετά είναι δύσκολο να επιστρέψεις στο ματς. Παίξαμε πολλά ματς αυτή την εβδομάδα και ο αγώνας με τη Μονακό απαιτούσε πολλή ενέργεια για να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Δεν είχαμε ενέργεια και συγκέντρωση. Όταν το κορμί σου δεν είναι φρέσκο τότε ούτε το πνεύμα σου μπορεί να ανταποκριθεί. Προσπαθήσαμε να παλέψουμε στις άλλες τρεις περιόδους, όμως, η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη που δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Ήταν μια από τις βραδιές που τίποτα δεν λειτούργησε σωστά».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ