Skip to main content

Βεζένκοφ: «Να διατηρήσουμε το αήττητο» (vid)

Αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω τους την ήττα από την Αναντολού Εφές και να διατηρήσουν το αήττητό τους στο ΣΕΦ στην αυριανή (19/11, 21.00) αναμέτρηση με την Μακάμπι είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού.

«Δεν χρειάζεται να σχολιάσω το τέταρτο δεκάλεπτο, δεν μπήκαμε καν να παίξουμε!», ήταν το σχόλιο του φόργουορντ των «ερυθρολεύκων», Σάσα Βεζένκοφ. Και συνέχισε: «Ήταν ντροπή, δεν κάναμε τίποτα σωστά, ούτε σε άμυνα ούτε σε επίθεση. Αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε, γιατί αύριο έχουμε ένα αγώνα, σίγουρα θέλαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη στο χθεσινό παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε, πρέπει να το ξεχάσουμε και να βελτιωθούμε για να κερδίσουμε οπωσδήποτε!».

Για την αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς, τόνισε: «Δίνουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα, έχει δείξει εδώ και καιρό πως φέτος πηγαίνει για μεγάλα πράγματα στη Euroleague. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, προερχόμαστε από δύο κακά αποτελέσματα, οπότε σίγουρα θέλουμε αυτή τη νίκη για να συνεχίσουμε το αήττητό μας στο γήπεδό μας».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΣΑ ΒΕΖΕΝΚΟΦ