Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα στην περιφέρεια» (vid)

Η άμυνα και κυρίως η περιφερειακή θα είναι, σύμφωνα με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα, το κλειδί στην αυριανή (19/11, 21.00) αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ.

«Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Οι συνθήκες και οι συγκυρίες παίζουν πάντα ρόλο αυτοί έρχονται από νικηφόρο παιχνίδι, εμείς από ήττα. Πρέπει να μείνουμε στο τι πρέπει να κάνουμε καλά, είναι μια ομάδα με αθλητικότητα, βελτιώνεται συνέχεια και έχει αρκετούς παίκτες με εμπειρία από αυτό το επίπεδο. Είναι προφανές πως πρέπει να παίξουμε καλή περιφερειακή άμυνα σε αυτούς που γνωρίζουμε πως μπορούν να τραβήξουν το σκορ, αλλά πρέπει να παίξουμε και ένα καλό ομαδικό παιχνίδι, όπως παίξαμε για 30' χτες. Από εκεί και πέρα, αν έχουμε κάποιους σημαντικούς μας παίκτες σε καλή βραδιά, τότε μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε. Αλλά, αυτό που περνάει από το χέρι κάθε προπονητή είναι το ομαδικό παιχνίδι».

Ερωτηθείς για το ποσοστό ετοιμότητας του Κουίνσι Έισι, απάντησε: «Δεν μπορώ να δίνω ποσοστά. Σωματικά είναι σε καλή κατάσταση, αλλά έχει να παίξει σε αγώνα από το τελευταίο ματς με την Μακάμπι. Ακόμα καλά καλά δεν ξέρει την τακτική μας. Θέλουμε πάρα πολύ να παίξει όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά αυτό πρέπει να γίνει ομαλά».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ

 

 

* Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία, Λιβιό Ζαν Σαρλ. Εκτός προπονήσεων βρίσκεται και ο Ζέιντ Μουόσα, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάταση δικεφάλου μηριαίου αριστερά.