Skip to main content

Γουόκαπ: «Συγκεντρωμένοι και τα σαράντα λεπτά» (vid)

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε για την αυριανή (13/10, 22.00) εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα και τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει πιθανότητες να επιστρέψει με το διπλό, αρκεί να παίξει με σκληράδα και συγκέντρωση.

Αρχικά ζητήθηκε από τον Αμερικανό γκαρντ να σχολιάσει το δυναμικό αήττητο (2/2) ξεκίνημα των «ερυθρολεύκων» στη φετινή Ευρωλίγκα. «Δεν έχει σημασία το πως ξεκινήσαμε. Σημασία έχει πάντα το επόμενο παιχνίδι. Κόντρα στην Μπαρτσελόνα θα πρέπει να παίξουμε σκληρά και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αν το κάνουμε αυτό και τα σαράντα λεπτά μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Αναφερόμενος στους «μπαλουγκράνα», είπε: «Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ πειθαρχημένη ομάδα, με καλό προπονητή. Σίγουρα θα έχουν πολύ καλό αγωνιστικό πλάνο και θα παίξουν σκληρά. Ο κόουτς Γιασικεβίτσιους γνωρίζει πολύ καλά τη λίγκα και σίγουρα θα έχει ετοιμάσει ένα καλό αγωνιστικό πλάνο».

Τέλος, για το αν και σε αυτή την αναμέτρηση το κλειδί θα είναι η άμυνα, τόνισε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη στη σεζόν. Έχουμε πολλά ακόμη να δουλέψουμε και να δώσουμε στην άμυνα, όσο αφορά την σκληράδα και τη συνεργασία. Αυτά είναι στοιχεία που συνεχώς θα βελτιώνουμε. Θεωρώ πως μέχρι τώρα έχουμε απλά... ξύσει την επιφάνεια σε αυτό. Οι καλές ομάδες γίνονται καλύτερες με το πέρασμα του χρόνου και αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε όχι μόνο στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση».