Skip to main content

Οι δηλώσεις των Μπαρτζώκα και Ντόρσεϊ (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, "μοίρασε" συγχαρητήρια στους παίκτες του, εξέφρασε το παράπονό του για τα λάθη τους στα τελευταία λεπτά και ζήτησε να στρέψουν όλη τους την προσοχή στην επόμενη αναμέτρηση με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

"Συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Κερδίσαμε αρκετά εύκολα ένα παιχνίδι που πριν το παίξουμε, σε καμία περίπτωση δεν το υποτιμήσαμε. Την Παρασκευή παίξαμε ένα αγώνα με ένταση και σήμερα έπρεπε να ήμασταν σοβαροί. Γενικά ήμασταν σοβαροί, επιβάλλαμε το παιχνίδι μας, ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο που σκοράραμε 39 πόντους. Στο τέλος χαλαρώσαμε και κάναμε πολλά λάθη. Αν πρέπει να δεχθώ ότι η μεγάλη διαφορά του σκορ επιτρέπει αυτά τα λάθη, ΟΚ. Όμως, μη έχοντας χρόνο για προπόνηση, η ομάδα μας πρέπει να παίζει και τα σαράντα λεπτά καλά. Έχω μεγάλη εκτίμηση στην ομάδα του Λαυρίου, είναι αξιόμαχη, έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο που παίζει, είναι πολύ καλή στις iso επιθέσεις και στην άμυνα πρέπει να κυκλοφορήσεις γρήγορα την μπάλα γιατί αλλάζουν όλοι στα σκριν και να βρεις που είναι το mismatch. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω για το παιχνίδι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο που είναι σημαντικό για εμάς".

Από την πλευρά του, ο ομογενής γκαρντ, Τάιλερ Ντόρσεϊ, τόνισε: "Δυσκολευτήκαμε στο πρώτο μέρος. Αφήσαμε τους αντιπάλους μας να πάνε το παιχνίδι εκεί που ήθελαν. Σκόραραν αρκετά. Στο δεύτερο μέρος, όμως, ανακάμψαμε, πήραμε τον έλεγχο, παίξαμε καλή άμυνα, κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα και έτσι τελειώσαμε τη δουλειά απόψε".