Skip to main content

«Να βελτιωθούμε για να επιστρέψουμε πιο δυνατοί» (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Χίμκι πως πλέον είναι η ώρα να εκτιμήσει ο ίδιος και οι συνεργάτες του τι πήγε σωστά και τι λάθος, ώστε η ομάδα να επιστρέψει την ερχόμενη σεζόν πιο δυνατή.

«Ήταν το τελευτάιο παιχνίδι της χρονιάς. Η Χίμκι ήρθε εδώ με μικρό ρόστερ και έχασε και τον Μίκι. Ήταν δύσκολο για εμάς να πείσουμε τους παίκτες να παίξουν ένα σοβαρό με ένταση παιχνίδι. Δεν είχαμε ένταση και σουτάραμε με άσχημα ποσοστά στις βολές και στα τρίποντα. Είναι προφανές πως έπρεπε να πάρουμε την αναμέτρηση πιο σοβαρά. Όμως, τελικά κερδίσαμε, τελειώσαμε τη σεζόν με νίκη και αυτό είναι που μετρά. Συγχαρητήρια στην Χίμκι την παλιά μου ομάδα. Ήταν μια δύσκολη σεζόν για εκείνη και επίσης συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Όπως όλοι ξέρετε για εμάς η σεζόν τελείωσε . Είναι δύσκολο θέλαμε να συνεχίσουμε στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να εκτιμήσουμε τι κάναμε σωστά και τι λάθος και να βελτιώσουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε πιο δυνατοί».

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, εδώ...

Ο προπονητής της Χίμκι, Αντρέι Μάλτσεφ, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου για τον τρόπο που έπαιξαν παρά τα προβλήματα που έχουμε. Κόντρα στην Μακάμπι τραυματίστηκε ο Μίκι και δεν τον είχαμε σήμερα στην διάθεσή μας. Παρόλα αυτά ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον ματς. Χάσαμε, η Ευρωλίγκα τελείωσε για εμάς και πλέον θα εστιάσουμε στο ρωσικό πρωτάθλημα».