Skip to main content

Οι δηλώσεις των Έλις και Μάρτιν (pics+vid)

Το απόγευμα της Πέμπτης (06/08) έφτασαν στην Ελλάδα οι Οκτάβιους Έλις και Χασάν Μάρτιν.

Ο Οκτάβιους Έλις τόνισε: "Θέλω να γίνομαι ολοένα και καλύτερος. Θέλω να μάθω περισσότερο τα συστήματα του κόουτς. Πέρυσι ήρθα στο δεύτερο μέρος της σεζόν, οπότε θεωρώ πως θα μπορέσω να προσαρμοστώ ακόμη περισσότερο στο στυλ της Ευρωλίγκας σε σχέση με πέρυσι. Θα ακούσω και θα κάνω ότι μου ζητήσει ο κόουτς, θα ακούσω τους παλιότερους παίκτες για να είμαι καλύτερος. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. Τελειώσαμε δυνατά την περσινή σεζόν, αλλά λόγω των ειδικών καταστάσεων που προέκυψαν το πρωτάθλημα διακόπηκε οριστικά. Θεωρώ πως έχουμε πολύ καλή ομάδα και το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε όλοι υγιείς".

 Ο Χασάν Μάρτιν δήλωσε: "Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Έλαβα πολλά μηνύματα από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Μου έλεγαν πως είμαι θηρίο και πως χάρηκαν με τη μεταγραφή μου. Πήρα μεγάλη υποστήριξη και αγάπη από εκείνους και όλο αυτό με έκανε να ανυπομονώ ακόμη περισσότερο για τη σεζόν που έρχεται".

Ερωτηθείς αν είδε τις νέες φανέλες απάντησε: "Ναι τις είδα! Η μαύρη εμφάνιση είναι πολύ δυνατή! Είναι η αγαπημένη μου!".

Όταν του ζητήθηκε να οριοθετήσει τους στόχους της χρονιάς που έρχεται, είπε: "Να προκριθούμε στα πλέι οφ, προφανώς το πρωτάθλημα... Όμως, πρώτα από όλα θα πρέπει να το διασκεδάσουμε, να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε και ελπίζω να το απολαύσουν οι φίλαθλοί μας".

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να στείλει ένα μήνυμα στους φιλάθλους, είπε: "Αν τους επιτραπεί να βρίσκονται στο γήπεδο, θέλω να τους ζητήσω να κάνουν όσο περισσότερο θόρυβο μπορούν. Και εγώ τους υπόσχομαι πως θα είναι ενθουσιώδης και έτοιμος για μια σπουδαία σεζόν!".