Skip to main content

«Επαναφόρτισαν» με Volton οι «ερυθρόλευκοι»! (pics + vid)

Το βράδυ της Δευτέρας (04/02) οι Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Μπόγρης, Ζακ ΛεΝτέι και Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος βρέθηκαν στα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος της Volton (Συγγρού 128) και πήραν ενέργεια από την χορηγό εταιρία της ΚΑΕ Ολυμπιακός εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ!

«Με την ΚΑΕ Ολυμπιακός έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση, η οποία ξεκίνησε στην αρχή της χρονιάς με την χορηγία», τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της Volton, Ανδρέας Σκιαδόπουλος. «Έχουμε δημιουργήσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα προϊόν ειδικά για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, το Red Power. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχείς για αυτή την συνεργασία. Και η ομάδα πάει καλά και εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι και είμαι σίγουρος πως στο μέλλον αυτή η συνεργασία θα πάει ακόμη καλύτερα. Γενικά είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι!».

Ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων», Κώστας Παπανικολάου, δήλωσε: «Με την Volton έχει ξεκινήσει μία εξαιρετική συνεργασία και για τον σύλλογό μας και για την εταιρία, αλλά και για τον κόσμο του Ολυμπιακού, που απολαμβάνει μοναδικά προνόμια. Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ. Ευχόμαστε καλές δουλειές, να πάνε όλα καλά. Ήδη, από ότι ακούμε και μαθαίνουμε, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια, οπότε όλοι μαζί ελπίζω να βγάλουμε την απαιτούμενη ενέργεια που χρειάζεται στο Τελ Αβίβ και να πάνε όλα καλά».
Στην ενέργεια της Volton «ποντάρει» και ο Γιώργος Μπόγρης: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε συνεργάτες που μας στηρίζουν με τέτοιο τρόπο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Ευχόμαστε στην Volton καλή επιτυχία γενικά και ειδικά στο κατάστημα που άνοιξε σε αυτόν τον χώρο. Είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία οι πελάτες να γνωρίσουν και εμάς, αλλά και να μεταδώσουμε παράλληλα το μήνυμα του τι προσφέρει η Volton και τι θα σε κάνει να την προτιμήσεις από οποιαδήποτε άλλη ανταγωνίστρια εταιρία. Εμείς είμαστε επιπλέον χαρούμενοι, γιατί την τελευταία φορά που ήμασταν σε ένα αντίστοιχο event και συγκεκριμένα στην παρουσίαση της συνεργασίας μας, ήταν στην αρχή της χρονιάς και ξεκινήσαμε με δύο διπλά. Οπότε τα επόμενα δύο ευρωπαϊκά ματς είναι πάρα πολύ σημαντικά για εμάς, είναι εκτός έδρας και ελπίζουμε με την βοήθεια της Volton και την ενέργειά που θα μας δώσει να μπορέσουμε να πάρουμε δύο τεράστια διπλά».

Ερωτηθείς αν νιώθει πως η ομάδα μπορεί να επωφεληθεί στο παρκέ των vibes της ενέργειας της Volton, ο Νάιτζελ Γουίλιαμς απάντησε: «Ναι σίγουρα! Θα πάρουμε όλα τα θετικά vibes που μπορούμε αυτή τη στιγμή, όμως, δουλεύουμε σκληρά και προετοιμαζόμαστε για ένα μεγάλο παιχνίδι την Πέμπτη στο Τελ Αβίβ. Ελπίζω πως θα παίξουμε καλά». Για το αν θεωρεί πως είναι τώρα η ώρα για τον Ολυμπιακό να βγάλει αντίδραση, υποστήριξε πως… «Σίγουρα. Εννιά παιχνίδια έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος της Ευρωλίγκας και αυτό αποτελεί μεγάλη ώθηση για όλες τις ομάδες για να τελειώσουν δυνατά. Οπότε είναι πολύ σημαντικές οι τελευταίες 'βολές'».

Τέλος, ο Ζακ ΛεΝτέι, τόνισε: «Είμαι γεμάτος ενέργεια και η Volton δίνει ενέργεια σε όλους! Είμαι χαρούμενος που είμαστε συνεργάτες! Για αυτό είμαι εδώ. Συνεχίζω να δουλεύω και να βελτιώνομαι κάθε μέρα. Είμαι ευγνώμον που βρίσκομαι εδώ και ευγνώμον που βρίσκομαι σε αυτό το event. Χαίρομαι που εκπροσωπώ την εταιρία».

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό...