Skip to main content

Γουίλιαμς Γκος: "Είμαι ενθουσιασμένος" (vid)

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος αφίχθη το βράδυ της Τετάρτης (11/07) στην Ελλάδα και στις δηλώσεις του τόνισε τον ενθουσιασμό του για το νέο μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα του.


"Ήταν μεγάλη μου τιμή που με πλησίασε μια τόσο μεγάλη ομάδα, αμέσως μετά την πρώτη μου επαγγελματική χρονιά", δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ και συνέχισε: "Σημαίνει πολλά για εμένα το να υπογράψω συμβόλαιο και να κάνω αυτό το βήμα, από την Παρτιζάν σε μια από τις κορυφαίες ομάδες στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Είναι σπουδαίο για εμένα και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος".

Η παρουσία του Ντέιβιντ Μπλατ στον "ερυθρόλευκο" πάγκο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του να γίνει κάτοικος Πειραιά. "Ο κόουτς Μπλατ ήταν ο πρώτος που επικοινώνησε μαζί μου από την ομάδα και αυτό ήταν το πιο σημαντικό κομμάτι της απόφασής μου. Το που θα πήγαινα σε μεγάλο βαθμό εξαρτιόταν από τον προπονητή. Προφανώς και τα ρεκόρ του μιλούν από μόνα τους, όπως και το ότι ήταν προπονητής στο ΝΒΑ. Ξέρει πως να 'κουμαντάρει' τους Αμερικανούς παίκτες, αλλά παράλληλα έχει το ευρωπαϊκό μάτι . Κάνει σπουδαία δουλειά και όπως είπα και πριν τα νικηφόρα ρεκόρ του μιλούν από μόνα τους".

Όσον αφορά στις προσδοκίες του; Είναι υψηλές όπως επιβάλλει το όνομα του Ολυμπιακού... "Είναι προφανές πως στόχος μας με τον Ολυμπιακό είναι να κερδίζουμε πρωταθλήματα. Σε όποια διοργάνωση παίζουμε θα θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Δεν θα είναι εύκολο, θα χρειαστεί σκληρή δουλειά από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Αλλά ξεκάθαρα εδώ στόχος είναι οι τίτλοι".