Skip to main content

Σφαιρόπουλος: «Θα δούμε αύριο για Πρίντεζη»

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Ζαλγκίρις Κάουνας την Πέμπτη (15/12, EΡΤ 1) στη Λιθουανία για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησαν για το ματς με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Σε ερώτηση για την κατάσταση του Γιώργου Πρίντεζη, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε πως «έκανε ένα μέρος της προπόνησης σήμερα ο Πρίντεζης, θα δούμε και αύριο πως θα είναι και θα ξέρουμε την τελευταία στιγμή».

Όσο για τη Ζαλγκίρις Κάουνας, ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως «η Ζαλγκίρις Κάουνας είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει κερδίσει τα τρία από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια, έχει χάσει πολύ δύσκολα στη Μόσχα και στη Μαδρίτη. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, παίζει σκληρά στην άμυνα, στην επίθεση παίζει ανάλογα με τους παίκτες που έχει, χτυπάει εκεί που βλέπει ότι υπάρχει αδυναμία, εμείς πρέπει να παίξουμε έξυπνα και στις δύο πλευρές του γηπέδου, να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα μας, να σταματήσουμε εκεί που θέλουν να χτυπήσουν κάθε φορά και στην επίθεση να τρέξουμε, να διαβάσουμε τι μας δίνει η άμυνα κάθε φορά και να παίξουμε έξυπνα.

Για την απουσία του Χάκετ: «Καταρχήν είναι άσχημο αυτό που έχει συμβεί. Είναι άσχημο όταν τραυματίζεται ένας παίκτης της ομάδας σου. Έχω πει ότι μπορούμε να καλύψουμε το κενό, έχουμε τους παίκτες και αυτό πρέπει να γίνει με ομαδική προσπάθεια, αλλά και ατομική. Δεν σκεφτόμαστε το περσινό παιχνίδι, νέο παιχνίδι, νέα χρονιά, διαφορετικές ομάδες και σκεφτόμαστε μόνο αυτό το ματς».

ΝΙΚΟΛΑ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ: «Δεν κοιτάζουμε τι έγινε πέρσι, δεν το βλέπουμε ως ρεβάνς. Θέλουμε να νικήσουμε αύριο, μόνο αυτό το ματς σκεφτόμαστε, θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι. Δεν ζούμε με το παρελθόν. Έχουν καλό ρόστερ, σε όλες τις θέσεις έχουν καλούς παίκτες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι από την αρχή, να παίξουμε καλή άμυνα και να σταματήσουμε την επίθεση τους. Είμαστε σε καλό ρυθμό και μπορούμε να τον βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο από παιχνίδι σε παιχνίδι.