Skip to main content

Τα «ερυθρόλευκα» ατομικά βραβεία

Καλύτερη ομάδα, καλύτερος προπονητής, τρεις παίκτες στην καλύτερη πεντάδα, καλύτερος αμυντικός, καλύτερος έκτος παίκτης, πιο δημοφιλής αθλητής και πρώτος στις προτιμήσεις του γυναικείου φύλου.

Με… άδεια χέρια πήγαν οι «ερυθρόλευκοι» στην κλήρωση και έφυγαν έχοντας γεμίσει τις αγκαλιές τους. Στο πρόσωπο των προέδρων ο ΕΣΑΚΕ βράβευσε τον Ολυμπιακό ως την καλύτερη ομάδα, τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ως τον καλύτερο προπονητή του περσινού πρωταθλήματος, τον Βασίλη Σπανούλη ως μέλος της καλύτερης πεντάδας και πιο δημοφιλή αθλητή, τον Γιώργο Πρίντεζη ως μέλος της καλύτερης πεντάδας και πρώτο στις προτιμήσεις του γυναικείου φύλου, τον Κώστα Σλούκα ως μέλος της καλύτερης πεντάδας και καλύτερο 6ο παίκτη και τον Μπράιαντ Ντάνστον ως καλύτερο αμυντικό.

Οι δηλώσεις των «ερυθρόλευκων» όταν παρέλαβαν τα βραβεία τους…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Ευχαριστώ πολύ για το βραβείο και όσους ψήφισαν, το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και το βραβείο αυτό ανήκει σε όλους όσους απαρτίζουν την ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, οι οποίοι νυχθημερόν δουλεύουν για την ομάδα και πάνω από όλα να ευχαριστήσω τη διοίκηση που είναι πάντα κοντά μας και στηρίζει την προσπάθεια που κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Συγχαρητήρια σε όλους. Εύχομαι η προσπάθεια αυτή που ξεκίνησε από πέρσι να έχει και συνέχεια, εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά σε όλες τις ομάδες, να παίξουν οι ομάδες καλό μπάσκετ, εύχομαι να μην υπάρχει βία και να κερδίσει ο καλύτερος μέσα στο γήπεδο. Ευχαριστώ πολύ».  

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ: «Πρώτα από όλα ευχαριστώ όλους όσους με ψήφισαν εννοείται για την καλύτερη πεντάδα. Το λιγότερο που έχω να πω και να ευχηθώ είναι καλή χρονιά και υγεία σε όλες τις ομάδες, να έχουμε ένα πολύ όμορφο πρωτάθλημα, χωρίς φαινόμενα βίας και να έχουμε μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου στο γήπεδο το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Τώρα, σε ό,τι αφορά το δεύτερο βραβείο, τι να πω, να είμαι πιο βελτιωμένος του χρόνου, δεν γίνεται».  

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ: «Καλησπέρα και από εμένα! Ευχαριστώ όλους όσους με ψήφισαν ως μέλος της καλύτερης πεντάδας, ευχαριστώ και τον κόσμο για το δεύτερο βραβείο, η αγάπη του κόσμου δεν ανταλλάζεται με τίποτα, με κανέναν τίτλο. Εύχομαι και την καινούργια χρονιά να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όχι βία στα γήπεδα και να νικήσει ο καλύτερος μέσα στο παρκέ. Ευχαριστώ όλους τους προπονητές μου, τους συμπαίκτες μου και τη διοίκηση που είναι πάντα δίπλα μου και σε όλους τους παίκτες. Εύχομαι του χρόνου η ομάδα να έχει ανάλογη πορεία με πέρσι».