Skip to main content

«Φανατικοί στην καρδιά, μαλθακοί στα χέρια»

Λίγη ώρα μετά την παρουσίαση της ομάδας στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στο ΣΕΦ, οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν και τον αγιασμό για το καλό της χρονιάς.

Λίγη ώρα μετά την παρουσίαση της ομάδας στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στο ΣΕΦ, οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν και τον αγιασμό για το καλό της χρονιάς.

Παρουσία των ιδιοκτητών της ομάδας κυρίων Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, ο παπά-Νικόλας δεν πραγματοποίησε απλά την τελετή αλλά έστειλε και το δικό του Ολυμπιακό μήνυμα στους παρευρισκόμενους: «Άλλοι υπερηφανεύονται για τον κόσμο τους, άλλοι υπερηφανεύονται για τους παίκτες τους, άλλοι για τους προπονητές τους, άλλοι για την ιστορία τους, άλλοι για τα χρήματα που ξοδεύονται για την ομάδα τους. Εμείς είμαστε περήφανοι γι’ όλα. Είναι τιμή για τον Ολυμπιακό που είστε στην ομάδα και τιμή για σας που φοράτε τη φανέλα του Ολυμπιακού», τόνισε ο ιερέας και συμπλήρωσε: «Εύχομαι σ’ όλους σας υγεία και επιτυχίες. Είμαι σίγουρος ότι με τη βοήθεια του καλύτερου προπονητή στην Ευρώπη, του «Ντούντα» μας, θα τα καταφέρετε. Κάποιοι θέλησαν να μην έχετε τη βοήθεια του κόσμου, αλλά δεν θα τα καταφέρουν. Εμείς θα στηρίξουμε αυτή την ομάδα και οι φίλαθλοί μας θα πρέπει να είναι φανατικοί στην καρδιά και μαλθακοί στα χέρια για να μην μείνει η ομάδα και πάλι μόνη της».

Τα λόγια του ιερέα δεν ήταν το μόνο… μήνυμα του προς τους «ερυθρόλευκους». Ο παπά-Νικόλας δεν δίστασε να σηκώσει τα ράσα και να δείξει τις ικανότητες του από τη γραμμή των βολών. Με τη βοήθεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς που του έδινε την μπάλα, ο ιερέας και φίλαθλος του Ολυμπιακού αστόχησε στην πρώτη βολή, αλλά ευστόχησε στη δεύτερη, γνωρίζοντας την αποθέωση.