Skip to main content

Ο Αϊ Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο Official Olympiacos BC Store

Τα Χριστούγεννα έρχονται νωρίτερα στο Official Olympiacos BC Store με Δώρο 30% σε όλα τα Επίσημα Προϊόντα του Ολυμπιακού με το σήμα της NIKE.

Τα Χριστούγεννα έρχονται νωρίτερα στο Official Olympiacos BC Store με Δώρο 30% σε όλα τα Επίσημα Προϊόντα του Ολυμπιακού με το σήμα της  NIKE.

Νέα Μεγάλη Προσφορά -30% στα Επίσημα Προϊόντα του Ολυμπιακού με το σήμα της Nike του Ολυμπιακού

Η ΚΑΕ και το Official OLBC Store φέτος φέρνουν νωρίτερα τα Χριστουγεννιάτικα Δώρα με νέα μεγάλη προσφορά προϊόντων αρχής γενομένης προς όλους τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας μας ενάντια στην OLYMPIA MILANO. Έτσι όσοι φίλαθλοί της ομάδας μας βρεθούν στο ΣΕΦ ή στο Official Store για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα με την Armani Olympia Milano θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν τον Επίσημο Ρουχισμό της ομάδας του Ολυμπιακού με το σήμα της NIKE σε Προσφορά -30% από τις αρχικές τιμές.

H μεγάλη αυτή προσφορά όμως δεν σταματά εδώ καθώς θα συνεχιστεί και για όλη την περίοδο των Εορτών!

Έτσι από τις 14 /12 έως και το τέλος του 2012 οι φίλαθλοί μας θα μπορούν να επωφεληθούν της προσφοράς και στο Official Olympiacos Bc Store (Καραολή Δημητρίου 8 – Ν. Φάληρο έναντι του Γηπ. Γ. Καραϊσκάκης) αλλά και να βρουν μεγάλο πλήθος άλλων προϊόντων σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Ερυθρόλευκα Χριστούγεννα με Δώρα από το Official OLBC Store, την Επίσημη Μπουτίκ των Πρωταθλητών Ελλάδος και Ευρώπης.