Skip to main content

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Είμαστε φαβορί για τη δεύτερη θέση

Στο περιθώριο της MEDIA DAY του Ολυμπιακού και της παρουσίασης της ομάδας, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ…

Στο περιθώριο της MEDIA DAY του Ολυμπιακού και της παρουσίασης της ομάδας, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ…

«Εδώ είμαστε και συνεχίζουμε. Δεν είναι θέμα γλύκας. Έχει φύγει ένα άγχος από πάνω μας που υπήρχε τόσα χρόνια», σχολίασε αρχικά ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αισθάνεται δικαιωμένος που η ομάδα πήγε στη λύση της δημιουργίας: «Όλα αυτά για τη δημιουργία και έτοιμες λύσεις δεν είναι απόλυτα. Δυο έτοιμες λύσεις ήρθαν το Δεκέμβριο και πετύχαμε όλα αυτά. Ότι επενδύσαμε σε νέους παίκτες είναι γεγονός, αλλά όλα είναι συνδυασμός και παίζει σημαντικό ρόλο και το τάιμινγκ. Μεγαλώνοντας γινόμαστε σοφότεροι».

Όσο για τη δήλωση του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός; «Συμφωνούμε απόλυτα με τη δήλωση του κυρίου Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όσο η ΚΕΔ έχει την ίδια σύνθεση είμαστε φαβορί για τη δεύτερη θέση. Και πέρσι ήμασταν. Μη ξεχνάτε ότι ο Τανατζής ήταν έτοιμος για τον πέμπτο τελικό στο ΣΕΦ».

Ο κύριος Παναγιώτης Αγγελόπουλος αναφέρθηκε και στην αντιπαλότητα που υπάρχει ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό: «Δε νομίζω ότι οι δημοσιογράφοι θέλετε να σταματήσει η αντιπαλότητα. Εξαρτάται πως την εννοούμε. Αν δεν υπήρχε αντιπαλότητα δε θα υπήρχαν εφημερίδες, ραδιόφωνα και site. Η αντιπαλότητα σε καλά πλαίσια είναι κάτι καλό να υπάρχει. Χαιρόμαστε που συνεχίζει εκπρόσωπος της οικογένειας Γιαννακόπουλου και υπάρχει ανταγωνισμός. Την κακή εννοούμενη αντιπαλότητα δεν τη θέλουμε και γι’ αυτό κάνουμε ότι μπορούμε όσα χρόνια με δίχτυα, με συσκέψεις στη ΓΑΔΑ όποτε μας καλούν  για να μη γίνεται τίποτα στο γήπεδο».

Όσο για την επιλογή του κόουτς Μπαρτζώκα; «Οι στόχοι του Ολυμπιακού είναι γνωστοί και δε χρειάστηκε να γίνει κάποια κουβέντα με τον κόουτς που ήταν η καλύτερη επιλογή για τον Ολυμπιακό».

Τέλος ο πρόεδρος ΚΑΕ αναφέρθηκε και στο ρόστερ της ομάδας: «Ο Γεωργάκης μάλλον θα προστεθεί κι αυτός. Έχουμε το πλεονέκτημα της κενής θέσης ξένου κι αν οτιδήποτε συμβεί κατά τη διάρκεια της σεζόν έχουμε αυτό το πλεονέκτημα».