Skip to main content

Τζάμπολ χορηγών…

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε για 3η συνεχή χρονιά το OLYMPIACOS SPONSORS’ WORKSHOP στο πλαίσιο του Χορηγικού Προγράμματος 2010-2011 της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε για 3η συνεχή χρονιά το OLYMPIACOS SPONSORS’ WORKSHOP στο πλαίσιο του Χορηγικού Προγράμματος 2010-2011 της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Εκπρόσωποι των εταιρειών – χορηγών και στελέχη της Εμπορικής Δ/νσης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συζήτησαν για τις δυνατότητες που υπάρχουν για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των χορηγικών δικαιωμάτων και προνομίων των Χορηγών κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου καθώς και για τις μεγάλες ευκαιρίες ανάπτυξης συνεργειών μεταξύ των εταιρειών – χορηγών.

Ο Εμπορικός Δντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: «Αναπτύξαμε στους εκπροσώπους των χορηγών μας την στρατηγική μας τόσο για την περίοδο που διανύουμε όσο και για τα ερχόμενα έτη. Συζητήσαμε για τις νέες συνθήκες που επικρατούν πλέον στο οικονομικό περιβάλλον της Ελλάδας καθώς και για τις ιδιαίτερες δυνατότητες που προσφέρει ο Ολυμπιακός σε κάθε εταιρία που επιθυμεί να επενδύσει στον αθλητισμό και να αυξήσει την προβολή και τις πωλήσεις της. Η βασική φιλοσοφία της στρατηγικής μας η οποία εδώ και 3 χρόνια έχει μεταφερθεί από το Sponsorship στο Partnership και επικεντρώνεται στις κοινές προωθητικές και εμπορικές δράσεις, αποτέλεσε και το κυρίαρχο θέμα αυτού του Workshop.»

Στο τέλος του OLYMPIACOS SPONSORS’ WORKSHOP οι εκπρόσωποι των χορηγών είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν τόσο με τον προπονητή της ομάδας μας κ. Ν. Ιβκοβιτς όσο και με τον Γιάννη Μπουρούση και να ενημερωθούν για τις προσπάθειες της ομάδας μας να κατακτήσει την κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη.