Skip to main content

Με το δεξί οι Πρωταθλητές

Στο πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν, οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας έφτασαν εύκολα στη νίκη με 83-50 απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών.

Στο  πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν, οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας έφτασαν εύκολα στη νίκη με 83-50 απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών.

Παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλου, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ανέλαβαν από το ξεκίνημα τον έλεγχο του αγώνα και σιγά, σιγά ανέβασαν τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα όπου έμεινε ως και το τέλος του φιλικού που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του ξενοδοχείου Μοντανα στο Καρπενήσι.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-13, 42-25, 62-31, 83-50
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Χάινς 11, Λο 3, Άντιτς 13(2), Σπανούλης 6(1), Περπέρογλου 5(1), Ντόρσεϊ 11, Σλούκας 6, Μαυροειδής 4, Γκετσεβίτσιους 7(1), Πρίντεζης 8, Παπανικολάου 9, Κατσίβελης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (Βετούλας): Καπερώνης, Λιανός 8, Δανιήλ 1, Πέτροβιτς, Πελεκούδας 2, Γκόρντον 22(6), Ζαφείρης, Μολφέτας, Γουόκερ 2, Γκαρντ 9, Τέρνερ 6

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: Για μας ήταν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, όπως και για τον Απόλλωνα. Θέλαμε να μοιράσουμε το χρόνο συμμετοχής σ’ ένα παιχνίδι που δεν προσφέρεται για συμπεράσματα αφού αποτελεί μέρος της προετοιμασίας μας στο βουνό κι έτσι το είδαμε.

* Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο).
* Ο Απόλλων Πατρών αγωνίστηκε χωρίς τον Νίκο Αργυρόπουλο ο οποίος ταλαιπωρείται από τράβηγμα.
* Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης δε θα αγωνιστεί στο φιλικό της Παρασκευής, αφού έχει προγραμματιστεί ένα ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να συμμετέχει σε διαφημιστικό της Ευρωλίγκα.