Skip to main content

Αντιπροσωπεία του Ερυθρού Αστέρα στη μπουτίκ!

Μία απρόσμενη αλλά άκρως ευχάριστη έκπληξη περίμενε το πρωί του Σαββάτου τους ανθρώπους του Official Olympiacos BC Store.

Μία απρόσμενη αλλά άκρως ευχάριστη έκπληξη περίμενε το πρωί του Σαββάτου τους ανθρώπους του Official Olympiacos BC Store. Ο λόγος ήταν η επίσκεψη αντιπροσωπείας παικτών του Ερυθρού Αστέρα στο επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να το δουν από κοντά αλλά και να αγοράσουν προϊόντα των «ερυθρόλευκων».

Ο αρχηγός λοιπόν Λούκα Μίτροβιτς μαζί με τους Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Νίκολα Ρέμπιτς και Μάρκο Τέγιτς θαύμασαν τη γωνιά του Ερυθρού Αστέρα που έχει στηθεί στο κατάστημα, ξεναγήθηκαν σε όλο τον χώρο και φυσικά προμηθεύτηκαν αρκετά προϊόντα από τη μπουτίκ του Ολυμπιακού για τους ίδιους αλλά και δώρα για τους δικούς τους ανθρώπους.

Αγόρασαν δε μία κόκκινη ζακέτα του Ολυμπιακού ώστε να την κάνουν δώρο στον προπονητή τους Ντέγιαν Ράντονιτς, ενώ αυτό που ξεχώρισε ήταν η προτίμησή τους, στις φανέλες του Βασίλη Σπανούλη. Ο θαυμασμός τους είναι μεγάλος για τον αρχηγό του Ολυμπιακού και έτσι προμηθεύτηκαν δύο φανέλες του.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην γράψουν στον τοίχο των επιτυχιών με τον Λούκα Μίτροβιτς να προσπαθεί να γράψει στα ελληνικά «κάτι μαγικό» και τον Γενικό διευθυντή της ομάδας Νταβόρ Ρίστοβιτς να δίνει ραντεβού… στη Μαδρίτη!