Skip to main content

Νίκη και στο δεύτερο

Λίγες ώρες μετά την επικράτηση των «ερυθρόλευκων» στο πρώτο φιλικό της χρονιάς, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησαν εκ νέου του Απόλλων Πατρών με 90-67.

Λίγες ώρες μετά την επικράτηση των «ερυθρόλευκων» στο πρώτο φιλικό της χρονιάς, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησαν εκ νέου του Απόλλων Πατρών με 90-67.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-18, 49-27, 65-55, 90-67
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Χάινς  5, Άντιτς 10 (1), Περπέρογλου 7, Ντόρσεϊ  7, Σλούκας  13 (1), Μαυροειδής  8, Γκετσεβίτσιους 10 (2), Πρίντεζης 8, Παπανικολάου 8, Μάντζαρης 3 (1) , Γεωργάκης 1, Κατσίβελης 10 (1).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (Βετούλας): Καπερώνης , Λυμπέρης, Θανόπουλος, Λιανός 11 (1), Δανιήλ 6 (2), Πέτροβιτς 12 (2), Αργυρόπουλος 6, Γκόρντον 11 (2), Μολφέτας, Γουόκερ 2, Γκαρντ 16 (1), Τέρνερ 3.

*O Έισι Λο δεν αγωνίστηκε μιας και χρειαζόταν ξεκούραση, ενώ ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης δεν πήρε μέρος στο φιλικό λόγω των υποχρεώσεων του στην Κωνσταντινούπολη με την Ευρωλίγκα.

*Η αποστολή αναχωρεί για Αθήνα και οι παίκτες έχουν ρεπό αύριο Σάββατο, προπόνηση πάλι την Κυριακή στις 19:00 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΣΛΟΥΚΑ

«Τελείωσε η προετοιμασία μας στο Καρπενήσι με δύο φιλικά. Κάνουμε βήματα μπροστά, αλλά έχουμε την ίδια φιλοσοφία με πέρσι. Σίγουρα θα μπουν νέα πράγματα στο παιχνίδι από τον κόουτς, αλλά το καλό είναι πως δεν αρχίζουμε από την αρχή. Είμαστε δεμένοι εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου μιας και παρέμειναν τα περισσότερα παιδιά από πέρσι. Για εμάς έχει σημασία να φανούμε έτοιμοι και να είμαστε σε τοπ επίπεδο όταν αρχίσουν οι επίσημοι. Εύχομαι στον Απόλλωνα να πετύχει τους στόχους του, πρόκειται για ομάδα με πολύ κόσμο και αξίζει να βρίσκεται στην Α1».