Skip to main content

«Ερυθρόλευκα» γενέθλια…

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη του νέου προγράμματος της «Ερυθρόλευκα Γενέθλια».

Σε όλους τους αγώνες της ομάδας μας στην Euroleague, τρεις τυχεροί που θα έχουν τα γενέθλια τους την ημέρα του αγώνα και θα έχουν δηλώσει συμμετοχή, θα απολαμβάνουν μια αξέχαστη εμπειρία δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα. Θα τους περιμένει μια μοναδική σειρά προνομίων αλλά και η δυνατότητα να διεκδικήσουν ένα μεγάλο δώρο για κάθε εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού για την διοργάνωση της Euroleague.

Ο κάθε τυχερός θα έχει τη δυνατότητα να συνοδεύεται από έναν φίλο ή μια φίλη του, να παρακολουθήσει τον αγώνα δίπλα στο παρκέ, να συμμετάσχει στον διαγωνισμό του ημιχρόνου διεκδικώντας είτε μια κάρτα διαρκείας στα court-seats για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, είτε ένα ταξίδι με την ομάδα μας στο εξωτερικό, να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες και τις cheerleaders μας και να φωτογραφηθεί μαζί τους, να επισκεφθεί τα αποδυτήρια της ομάδας και να παρακολουθήσει τη συνέντευξη τύπου των προπονητών, ενώ και το Official Olympiacos BC Store θα προσφέρει στον κάθε συμμετέχοντα ένα πακέτο δώρων με διάφορα συλλεκτικά προϊόντα της ομάδας μας.

Μια μοναδική, αξέχαστη και ολοκληρωτική εμπειρία!!.

Όσοι λοιπόν έχουν τα γενέθλια τους στις παρακάτω ημερομηνίες και επιθυμούν να συμμετέχουν στο νέο αυτό πρόγραμμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, δεν έχουν παρά να δηλώσουν συμμετοχή, μέχρι και μια ημέρα πριν τον κάθε αγώνα, στέλνοντας μια φωτοτυπία της Ταυτότητας τους μαζί με ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο 210-4527601 (fax) ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη «Ερυθρόλευκα Γενέθλια». Σε περίπτωση που σε κάποιον αγώνα υπάρξουν παραπάνω από 3 συμμετοχές θα πραγματοποιηθεί κλήρωση και οι νικητές θα ενημερωθούν από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Οι υπόλοιποι αγώνες μέχρι το τέλος της Α΄Φάσης της Euroleague είναι οι εξής:

16 Νοεμβρίου: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Nancy
23 Νοεμβρίου: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Bizkaia Bilbao
8 Δεκεμβρίου: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Caja Laboral
15 Δεκεμβρίου: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Cantu

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο 210-4527600.